Download Pacman for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pacman for Windows 10
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 1.0.0.7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pacman pentru Windows 10 este un popular joc cu arcade care a fost recreat pentru Windows 10. Jucătorii preiau rolul Pacman-ului galben strălucitor și îl conduc printr-un labirint pentru a înghesui o colecție de puncte, rămânând departe de fantomele neplăcute care vor să mănânce. Pacman.

Răsturnând punctele

Pentru persoanele care își amintesc să joace jocul în anii 90, Pacman pentru Windows 10 va avea nevoie de o mică introducere. Chiar și persoanele care sunt noi în joc vor constata că accesul la acesta este foarte ușor. Încercarea de a obține corect momentul în a mușca pastilele speciale, astfel încât fantomele să poată fi mâncate în siguranță, poate fi foarte distractiv și există diverse fructe și alte puteri de mărire, pentru a ajuta jucătorii să obțină un scor mare pe care îl pot face. împărtășesc pentru a-și provoca prietenii.

Stai departe de fantome

Oamenii care se bucură de jocurile arcade sunt siguri că se distrează foarte mult jucând Pacman pentru Windows 10. Deși graficele diferă ușor de original, jocul este exact același și este posibil să petreci câteva ore alergând prin labirinturi și încercând să nu pentru a deveni hrana fantomelor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: