Download PC Screen Capture - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PC Screen Capture
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru a captura imagini pe ecranul computerului

PC Screen Capture este un pachet ușor și extrem de eficient care va ajuta utilizatorii să înregistreze conținutul unui ecran într-un scenariu în timp real. Funcționând similar cu alte pachete precum Snagit sau Greenshot, principalul beneficiu în ceea ce privește acest sistem este că este absolut gratuit să descărcați și să instalați. Este susținut de majoritatea sistemelor de operare Windows.

Caracteristici principale și funcții

PC Screen Capture va permite utilizatorului să înregistreze conținutul unei întregi pagini sau să evidențieze acele secțiuni pe care dorește să le salveze ca fișier de imagine separat. Funcțiile unice de derulare și glisare sunt ideale atunci când informațiile trebuie salvate într-o perioadă scurtă de timp. Toate controalele pot fi găsite într-un meniu din partea de sus a paginii, astfel încât accesarea funcțiilor de bază nu este niciodată o problemă. Sunt acceptate mai multe tipuri de fișiere, cum ar fi .JPG, .BMP și .GIF.

Opțiuni suplimentare

Utilizatorii pot alege, de asemenea, să ruleze PC Screen Capture direct de pe un stick USB, spre deosebire de descărcarea programului pe hard disk. Este posibilă captarea zonelor preselectate ale unei pagini, precum marcaje și bara de adrese sau un meniu de navigare. Acest sistem este ideal pentru depanarea site-urilor web sau pentru trimiterea unor capte de imagini specifice unor prieteni.

PC Screen Capture acceptă următoarele formate

BMP, JPG, GIF, PNG, ICO, EMF, WMF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII