Download Oxford Dictionary of English - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Oxford Dictionary of English
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dicționar cuprinzător de engleză pentru smartphone-uri

Există multe cazuri când o înțelegere completă a limbii engleze va veni la îndemână. Indiferent dacă creați un termen de hârtie sau căutați definiția unui cuvânt necunoscut, acest Dicționar de engleză de la Oxford este indispensabil.

Caracteristici principale și opțiuni

Dicționarul Oxford din engleză conține în prezent peste 350.000 de semnificații, fraze și cuvinte. Prin urmare, este considerat a fi unul dintre cele mai cuprinzătoare dicționare de smartphone-uri de pe piață. Pe lângă textul scris, există peste 75.000 de pronunții audio; ideal pentru cei care nu ar putea fi vorbitori nativi. Un instrument de căutare la îndemână este perfect, de asemenea, în timpul expunerii și în jur, deoarece cuvintele vor fi completate automat, astfel încât utilizatorul să poată alege selecția corespunzătoare. Există chiar și un filtru „fuzzy” în cazul în care utilizatorul nu este sigur cum este ortografiat un cuvânt.

Acces la o singură atingere

Platforma de utilizator asociată cu acest Dicționar de engleză Oxford este extrem de intuitivă și nu este necesară experiență anterioară. De asemenea, este posibil să plasați cuvinte în contextul unei propoziții pentru a le aprecia mai bine sensul. Această aplicație este disponibilă pentru smartphone-uri și computere personale.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: