Download Online Radio Tuner - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Online Radio Tuner
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Radio online cu funcții excelente de înregistrare

Dacă vă place să ascultați radio online, ar trebui să vă gândiți cu adevărat la descărcarea unui scaner radio precum Online Radio Tuner, pentru a putea urmări posturile de pe desktop, mai degrabă decât să fiți nevoit să căutați pe web lucrurile care vă plac.

Ca majoritatea rivalilor săi, Online Radio Tuner este un program mic, discret. Are o varietate de skinuri și opțiuni excelente de configurare, care vă vor permite să controlați totul, de la profiluri de sunet și înregistrare la integrarea Windows Messenger și tastele rapide ale programului. Opțiunile de programare online Radio Tuner sunt foarte impresionante și vă permit să înregistrați aproape orice la orice model de programare pe care vi-l puteți imagina.

Un punct rău legat de tunerele radio desktop este că de multe ori sunteți limitat la selectarea acestora de posturi. Tunerul radio online nu face excepție, deși exista încă o mulțime de muzică disponibilă. Există o opțiune pe Online Radio Tuner pentru a adăuga o adresă URL, dar, chiar dacă am încercat diferite stații online și tipuri de link-uri, nu am putut să funcționeze. Radio Tuner online are o mulțime de presetări clasificate de rețeaua de difuzare, gen și regiune, dar nu toate stațiile conectate ușor.

Radio Tuner online are o mulțime de puncte bune, dar a fost răsfățat de incapacitatea de a se conecta la unele posturi sau de a adăuga altele noi. În cele din urmă, utilizatorii pot considera că este puțin frustrant.

Radio Tuner online este o aplicație excelentă redusă de problemele care restricționează varietatea muzicii.

Remediază eroare de etichetă MP3 Nou: Windows-ul Presetează acum poate fi închis apăsând tasta ESC

Schimbări

Remediază eroare de etichetă MP3 Nou: Windows-ul Presetează acum poate fi închis apăsând tasta ESC
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: