Download Online Live - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Online Live
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți mai mult de 1850 de canale TV online gratuite din 100 de țări

Ați dorit vreodată să vizionați programe de televiziune din întreaga lume? Cu Online Live puteți face nu numai asta, dar puteți selecta cu ușurință filme, documentare și canale radio.

Conține o bază de date impresionantă de conținut pe care îl puteți urmări, dar pentru multe filme și documentare, trebuie să plătiți o taxă de abonament. Totuși, canalele de televiziune sunt disponibile gratuit.
Ne-am fi așteptat să găsim toate cele mai cunoscute canale mondiale, dar există în mare parte doar canale TV prin satelit.
Platforma pe care sunt afișate videoclipurile se află în Windows Media Player, iar programul vă îndrumă să instalați plug-in-ul în cazul în care l-ați ratat.
Modul ecran complet, este doar la un dublu clic distanță. Trecând pe partea de utilizare, Online Live s-a îmbunătățit mult față de versiunea anterioară. Designul general este mai frumos și face mai plăcută întreaga experiență.
În aplicație nu există niciun buton „back-back” care să nu ușureze lucrurile. Click dreapta este dezactivat și în timp ce vizionați un videoclip, nu există niciun buton de pauză!

Este interesant să aruncați o privire la toate aceste canale, dar aveți nevoie de o conexiune la internet de mare viteză foarte bună pentru a vă bucura corect.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: