Download OSToto Hotspot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

OSToto Hotspot
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un software de hotspot WiFi gratuit, ușor de utilizat

Toată lumea a experimentat probabil lupta de a avea nevoie de un semnal WiFi, dar de a nu avea un router WiFi în jurul valorii de a-l obține. Dacă se întâmplă să fiți unul dintre ghinionii, atunci OSToto Hotspot vă poate rezolva problema. OSToto Hotspot poate transforma cu ușurință oricare dintre dispozitivele tale mobile într-un hotspot WiFi. Indiferent dacă utilizați un desktop sau un laptop, veți putea utiliza WiFi cu ușurință cu OSToto Hotspot.

Totul despre eficiență

OSToto Hotspot a fost cunoscut anterior ca 160WiFi, dar în afară de schimbarea numelui, OSToto Hotspot continuă moștenirea 160WiFi fără prea multe diferențe. Instalarea programului nu durează mult. De fapt, acesta a fost instalat imediat ce faceți clic pe fișier. Odată lansat, veți vedea interfața albă și violetă care a existat încă din zilele 160WiFi. Interfața OSToto Hotspot este minimalistă. Programul ocupă o parte foarte mică a ecranului, astfel încât să nu intre în calea celorlalte lucrări. În afară de un meniu de setare pop-up în colțul din dreapta al ecranului, majoritatea opțiunilor necesare de care probabil veți avea nevoie sunt deja afișate.

Trebuie menționat că programul are nevoie de un adaptor wireless pentru a funcționa. Cu toate acestea, după ce a fost instalat un adaptor wireless, utilizarea software-ului este o navigare destul de lină. Veți putea vedea toate dispozitivele conectate la hotspot. Puteți alege, de asemenea, să lista neagră orice dispozitive nedorite. Aceste dispozitive vor fi listate în secțiunea „Lista neagră” a programului.

Securitate și personalizare

Opțiunile de securitate ale OSToto Hotspot sunt destul de limitate. Desigur, este posibil să vă asigurați conexiunea cu o parolă, dar despre asta este vorba. Opțiunile sale de personalizare sunt, de asemenea, destul de rudimentare. Utilizatorii pot alege să schimbe acțiunile programului în timpul pornirii, trimiterii și primirii notificărilor și să actualizeze versiunea driverului. În afară de cele enumerate mai sus, OSToto nu oferă alte meniuri pentru personalizare. În ciuda acestor dezavantaje, OSToto este încă un instrument utilitar excelent pentru persoanele care au nevoie să-și transforme dispozitivele în hotspoturi portabile WiFi.

Un dezavantaj nitpicky este minimizarea automată a ferestrei către tavă. Nu există nicio opțiune pentru a dezactiva această caracteristică. Cu toate acestea, aceasta este o problemă destul de minoră și ar fi nevoie doar de un pic de obișnuință din partea utilizatorilor.

Simplu dar eficient

Nu se poate nega faptul că OSToto este un program simplu. Are o interfață simplă și meniuri simple. Este fără îndoială o potrivire pentru utilizatorii care nu sunt pricepuți din punct de vedere tehnologic. Tot ce are nevoie este un adaptor wireless, iar utilizatorii sunt destul de gata să plece. Totuși, tocmai această simplitate poate fi dezavantajul său, deoarece lipsește și o mulțime de caracteristici. Nu vă așteptați la o mulțime de funcții la nivel înalt. Atâta timp cât un WiFi portabil este tot ce ai nevoie, atunci OSToto Hotspot îți poate îndeplini cu siguranță nevoile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: