Download ORF-Ski Challenge 2010 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 98/2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Asa cum o face in fiecare sezon de iarna, ORF-Ski Challenge vine cu cate o versiune de jocuri cu ski-uri in care simti entuziasmul de a te aventura din varful muntelui.

ORF-Ski Challenge 2010 este un simulator de schi gratuit ce se poate juca si online si in care ai posibilitatea sa incerci partiile inzapezite din Italia, Austria, Elvetia si Statele Unite ale Americii.

Sesiunile de schi pot fi personalizat ecu conditii meteo diferite si niveluri diferite de dificultate, lucru care il face placut pentru jucatorii de orice varsta.

Te poti antrena oricat timp doresti pentru ca mai apoi sa iei parte la curse online impotriva altor schiori din intreaga lume. ORF-Ski Challenge 2010 iti permite sa personalizezi aspectul schiorilor si sa adaptezi stilul de schiat in functie de preferinta ta.

Cursele au o sesiune de calificari si urmeaza un program prestabilit, ceea ce inseamna ca nu se poate concurca in orice moment vrei, ci doar atunci cand exista un eveniment programat in calendarul jocului.

Grafica este buna si reuseste sa ofere o senzatie puternica atunci cand prinzi viteza. De asemenea faptul ca jocul nu este foarte dificil de jucat il face distractiv si potrivit pentru majoritatea oamenilor.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: