Download OMSI The Bus Simulator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

OMSI The Bus Simulator
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Genul Sim este uriaș în aceste zile, acoperind tot ceea ce îți poți imagina, de la agricultură până la măturarea străzii! Dacă simulatoarele auto sunt uriașe, nu este de mirare că simulatoarele de autobuz sunt pe listă. O felie de viață modernă cu care suntem cu toții familiarizați! OMSI Simulatorul de autobuz își ia numele de la „omnibus”, numele tipic german pentru autobuzele publice. Acest joc vă permite să conduceți autobuze clasice pe la sfârșitul anilor 80 , astfel încât are un aspect suplimentar de distracție bazat pe întoarcerea în timp.

Mergeți să o parcurgeți prin anii 80!

OMSI Simulatorul de autobuz iese în evidență de mulțime datorită setărilor sale din anii 80. Situat în Berlinul de Vest, veți vedea o porție de istorie modernă cu acest joc și se simte nu doar ca un sim, ci și un instantaneu istoric . Cea mai mare caracteristică este, desigur, conducerea autobuzelor clasice , autobuzele MAN cu două punți SD200 și SD202, care apar în diferite versiuni în funcție de anul de fabricație. În mod natural, aceste vehicule sunt vedeta spectacolului, având găleți de caracter și sunt o provocare plăcută de a conduce. Chiar și reclamele din autobuze se potrivesc temei Berlinului anilor 90. Conducerea aici este o bucurie, cu o zonă de dimensiuni bune, cu o cantitate considerabilă de variație. De fapt, acest simulator folosește fosta rută omnibus 92 pe un traseu de șapte mile pe tot districtul Spandau . Atmosfera este sporită și mai mult cu noaptea și cu efecte meteorologice, astfel încât să puteți conduce în cea mai grea iarnă sau într-o zi fină de vară.

Un joc cu multe gânduri în spatele său.

Mai întâi veți observa în simulatorul OMSI Autobuz că autobuzele clasice sunt reproduse în detaliu fin , de la schema de culori la tabloul de bord. Nu numai că arată minunat și sunt bine iluminate, dar și audio este excelent aici; motoare vechi vechi și sunete de trafic adaugă într-adevăr la imersiune. Nu sunt perfecte prin niciun mijloc, dar spiritul este acolo. Mecanica de conducere este bine simulată și de la cutia de viteze la sistemele de aer comprimat simulate. Foarte important, traficul este inteligent și realist, așa că aveți provocarea de a evita atât șoferii calmi, cât și cei supărătoare în timp ce navigați pe un Berlin de Vest autentic. Există și diverse obiecte animate, dar trebuie spus că, în general, jocul se simte întotdeauna ca un joc - nu te poți pierde total în el. Limitările grafice sunt vizibile, cu toate că atenția asupra perioadei și a vibrației orașului sunt suficient de puternice pentru a vă menține jocul.

O experiență ieftină și veselă.

OMSI Simulatorul de autobuz nu este simulatorul de autobuz care să le pună capăt tuturor, dar se simte destul de unic și are mult caracter. Autobuzele și orașul captează bine anii 80 din Berlin și este foarte interesant să parcurgi străzile, luând această imagine de istorie. Adăugați funcții frumoase, cum ar fi posibilitatea de a edita în propriile vehicule și de a modifica vremea și ora și veți avea o experiență surprinzător de variată.

Acest program nu mai poate fi descărcat. Aruncați o privire la OMSI 2 în schimb.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: