Download Nokia Music For Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Nokia Music For Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Stream sau descarcă mixuri de muzică

Nokia Music for Windows 8 este o versiune pentru desktop a serviciului de streaming de Nokia disponibil pe Windows Phone 7.5. Similar cu Pandora și Spotify, Nokia Music permite transmiterea audio nelimitată a „Mixurilor” clasificate de către artiști sau genuri. De asemenea, puteți descărca Mixes pentru utilizare offline sau puteți utiliza Nokia Music pentru muzică locală pe computer. În timp ce Nokia Music pentru Windows 8 are un abonament lunar de 3,99 USD, există o probă gratuită de șapte zile care include toate funcțiile.

Cum functioneaza

Nokia Music folosește amestecuri de streaming care sunt similare cu Pandora. Nu puteți selecta piese specifice pentru ascultarea la cerere. În schimb, fiecare Mix este un post de radio care se concentrează pe un artist sau gen și oferă piese sonore similare. Puteți naviga prin mixurile premade ale Nokia sau puteți crea propriul dvs. Mixurile implicite includ diverse genuri, muzică top charter, recomandări de la muzicieni populari, muzică sponsorizată și multe altele. Biblioteca Nokia este mare și include diverse genuri de muzică, acte de comedie standup și cântece din reclame TV. Dacă nu sunteți abonat, veți fi limitat la doar 30 de a doua previzualizări pe piesă, ceea ce este mult prea scurt. Abonații vor putea asculta piese de lungime întreagă.

Crearea propriului mix este mult mai limitată, deoarece puteți căuta doar de artiști și nu de alte categorii, cum ar fi genul sau perioada de timp. Puteți adăuga, de asemenea, cel mult trei artiști, rezultând o selecție limitată de muzică. Din partea plus, orice Mix, premade sau propriu, poate fi descărcat pentru ascultare offline . Piesele offline sunt, din păcate, dezactivate pentru abonați Dacă nu sunteți mulțumit de selecția de muzică Nokia, puteți utiliza și aplicația pentru a asculta propriile fișiere locale.

Cum se simte

Aspectul este alcătuit pe plăci mari și mijlocii, grupate în secțiuni. Secțiunile Nokia Music includ melodia pe care o ascultați în prezent, anterior Mixes, implicit Nokia Mixes, creațiile proprii, muzică descărcată și muzică locală. Pe pagina principală a piesei există butoane pentru a afișa versurile unei melodii sau pentru a deschide un meniu cu informațiile trupei . În funcție de artist, aceasta poate include o biografie, o galerie de imagini, feed-ul lor Twitter, spectacole viitoare, artiști similari și Mixuri în care apar. Aceasta este o mulțime de informații care vă vor ajuta să aflați mai multe despre trupe și să descoperiți muzică nouă.

Dacă faceți clic dreapta pe Mix, veți oferi butoane pentru a descărca piesa, a o cumpăra din magazinul Nokia sau a o elimina din secțiunile din față. Meniul de opțiuni include schimbarea conturilor, actualizarea abonamentelor, furnizarea de feedback către Nokia, depanare și permisiuni. Setările vă permit să ajustați calitatea audio în funcție de tipul dvs. de conexiune (Wifi sau mobil), permisiunea de a trimite date personale înapoi la Nokia, afișa imagini de fundal și dacă aplicația rulează este permisă pe ecranul de blocare. Abonamentele Nokia Music sunt relativ noi, însă cantitatea de opțiuni este surprinzător de abundentă.

Calitate

Selecția largă de muzică și comedie a Nokia Music este foarte impresionantă. Calitatea streamingului audio este decentă la 192kbps pentru toate piesele. Descărcarea muzicii este în general rapidă, deși puteți suferi întârzieri și pauze în streaming dacă descărcați mai multe Mixuri în același timp. Muzica cu versuri jignitoare sunt listate cu o pictogramă clară „Explicită” sau sunt complet cenzurate cu versiuni mai prietenoase de difuzare. Acesta din urmă este foarte surprinzător pentru un serviciu de streaming online. În cele mai multe cazuri, toată biblioteca Nokia este curată și nu există nicio setare pentru a asculta versiunile pentru adulți.

Accesarea bibliotecii Nokia necesită fie un cont Nokia, fie Facebook împreună cu o taxă de abonament lunară; acest lucru este, de asemenea, în partea de sus a contului normal Microsoft pentru a rula aplicația. În mod surprinzător, dacă vă înscrieți cu Facebook Nokia Music nu vă va actualiza activitatea sau nu va oferi nicio formă de legătură socială. Fără abonament, veți fi limitat la clipuri scurte de 30 de secunde și nu puteți descărca muzică.

Cuvânt final

Chiar dacă aveți nevoie de un abonament și nu puteți accesa muzică la cerere, aplicația oferă încă o selecție uimitoare de muzică și comedie, precum și posibilitatea de a descărca Mixes. Cantitatea de date suplimentare despre artiști și versuri vă ajută să vă conectați la muzică. Încercați încercarea gratuită a Nokia Music pentru a asculta o gamă variată de muzică.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: