Download Need for Speed: SHIFT - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Need for Speed: SHIFT
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Need for Speed: SHIFT este un joc de curse care face parte din popularul serial Need for Speed. Acest joc vine cu mai multe caracteristici ca niciodată și combină o mulțime de elemente clasice de curse într-un singur joc extrem de captivant, care sigur va menține jucătorii să revină pentru mai mult.

Pune-ți motorul în funcțiune

Există 36 de piese diferite pentru care alergătorii pot alege, ceea ce ajută la păstrarea jocului să se simtă proaspăt și antrenant. Cu toate acestea, diferitele turnee din Need for Speed: SHIFT, cum ar fi turneele în derivă, pot fi foarte grele, iar jucătorii vor dori să se asigure că și-au perfecționat pe deplin abilitățile înainte de a încerca să le abordeze. Graficele sunt extrem de clare și pun jucătorii chiar la volan, unde pot simți practic fiorul accelerației, deși trebuie menționat că controalele sunt foarte sensibile, iar jucătorii vor trebui să acorde atenție permanentă.

Simți nevoia de viteză?

Cu afișările sale de viteză crescute și o mulțime de piese detaliate și diverse, Need for Speed: SHIFT promite pilotilor mai multă putere și diversitate ca niciodată. Deși înțelegerea comenzilor poate fi un pic dificilă, iar selecția de mașini lasă puțin de dorit, cei care reușesc să lupte cu ea prin curba de învățare sunt siguri că vor reveni pentru o distracție mai rapidă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: