Download Need for Speed - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Need for Speed
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Need for Speed este cea mai recentă tranșă din această uimitoare saga de jocuri de curse subterane . Va veni pe PC în 2016, dar de când a fost lansat pe Xbox One și PS4, ne-am gândit că vă vom anunța ce am crezut. Desigur, dacă ceva nu merge grozav în port, această recenzie se va schimba.

Istoria se repetă

Ca și tranzacțiile anterioare și saga Burnout Paradise - care împărtășește multe talente creative - NFS este un joc de curse în lumea deschisă . Povestește povestea unui Wannabe cu cap de benzină, care intră în lumea curselor subterane ilegale.

Ceea ce înseamnă asta în practică este un joc în care personajele îți setează o varietate de misiuni de conducere , în schimbul unor puncte de experiență și bani pentru a investi în vehicule noi. Aceste misiuni variază de la curse clasice, până la încercări de timp și chiar provocări specifice de conducere - cum ar fi să facă gogoși în tot orașul. Practic, nimic nou pentru oricine a jucat un joc de curse în ultimii cinci ani.

Pe lângă modul principal de poveste, Need for Speed oferă mai multe alte modalități de a te bucura online cu prietenii . O, și pe tema online, chiar și atunci când joci NFS un singur jucător te obligă să rămâi conectat la Internet - ceea ce devine un standard enervant pentru jocurile EA.

În mod plăcut arcade-esq

NFS este un joc foarte plăcut, iar fanii vor aprecia profunzimea acordării și personalizării . În timpul jocului puteți cumpăra până la 51 de mașini diferite pe care puteți regla absolut orice, de la estetica pură la tracțiune și raportul de viteză. De fapt, în experiența noastră curse online, se pare că toată lumea concurează ceva diferit - ceea ce adaugă o importanță interesantă acestui element.

Need For Speed joacă ca un joc arcade , deși este încă destul de provocator pentru a vă asigura că nu vă veți plictisi niciodată pentru a vă simți patronat de vreunul dintre traseele sale. Așteptați-vă la multe viraje de frână de mână și învățați cum să stăpâniți driftul.

În ceea ce privește aspectul său, EA profită în continuare din plin de motorul său Frostbite pentru a livra un joc frumos și realist, care croiește de-a lungul a 30 de fps solid, de neclintit. Motorul jocului este completat cu secvențe FMV reale pentru momente de poveste, permițându-vă să interacționați cu personajele în timp ce discută muzică, mașini și orice altceva copiii din lumea NFS sunt în aceste zile.

Amuzant și inedit

Need for Speed creează un joc de curse plăcut, cu seturi palpitante în jurul circuitelor sale deschise ale lumii . Uimitor vizual, este o plăcere să urmărești în timp ce mașinile licențiate se sfâșie în jurul lumii. Doar nu vă așteptați la inovație: NFS urmează calea titlurilor trecute.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: