Download My Print Screen - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Print Screen
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O alternativă gratuită la opțiunea dvs. de imprimare a ecranului Windows

Instrumentul My Print Screen vă permite să salvați o imprimare de ecran pe computer sau în soluția de stocare în cloud. Instrumentul este foarte popular, motiv pentru care există atât de multe videoclipuri YouTube despre cum să-l folosești și de ce există atât de multe articole și tutoriale online care arată cum este folosit.

Mult mai rapid decât metoda obișnuită de imprimare pe ecran

Utilizați instrumentul My Screen Screen dacă doriți să faceți printuri de ecran într-o anumită zonă desemnată. Sau puteți face fotografii ale întregului ecran dacă doriți. Puteți configura cheile rapide și puteți configura instrumentul pentru a genera miniaturi sau alte tipuri de imagini. Nu este necesar să instalați un editor de imagini pentru a utiliza software-ul, iar GUI face configurația foarte simplă.

Concluzie - Configurați instrumentul pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Utilizați instrumentul My Screen Screen dacă sunteți obosit să vă deschideți programul Paint pentru a salva ceea ce ați făcut o captură de ecran. Puteți apăsa un buton pentru a salva imaginea de ecran în loc să salvați manual fiecare imagine pe vopsea. Utilizarea acestui instrument este mult mai rapidă decât metoda tradițională de captare capturi de ecran, care este perfectă pentru fotografierea conținutului sensibil la timp.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: