Download My Friend Pedro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Friend Pedro
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

My Friend Pedro este un joc de acțiune dezvoltat de DeadToast Entertainment și publicat de Devolver Digital. Acest joc are un complot suprarealist, dar stilizat , plin de umor. Scufundându-se în lumea infracțională , jucătorii vor trebui să efectueze împușcături în timp de gloanțe împotriva puștilor și mercenarilor.

Dementă de o banană

Prietenul meu Pedro ia după complotul jocului flash MFP de la Adultwim: Prietenul meu Pedro. În joc, un hitman preia ordinele de la o banană vorbitoare și s-a infiltrat în lumea interlopă criminală singur. Nimeni nu știe dacă banana este simțitoare sau este doar imaginația hitmanului a imaginației. Adevăratul obiectiv al jocului este filmarea timpului cu gloanțe precum Max Payne, Hotline Miami și SUPERHOT. Jucătorii pot folosi Slow Motion în timpul tirurilor intense, care îi vor ajuta să țintească mai bine împreună cu evazionarea gloanțelor primite. De asemenea, pot muta atât armele cât și corpul personajului lor. Jocul le permite jucătorilor să se răsucească și să-și întoarcă corpul, precum și să realizeze scopuri înclinate la amenințări. Mai mult, Prietenul meu Pedro le permite jucătorilor să facă trucuri de armă de vârf, cum ar fi împușcături de ricoșe, direcționare despărțită, încălcarea geamurilor și rapel. Jucătorii pot, de asemenea, să lovească inamicii, să călărească un skateboard și să pulverizeze gloanțe. Oricine se va bucura cu siguranță de fiecare secvență de acțiune una după alta, asigurând o valoare de redare lungă .

Jocul oferă, de asemenea, dușmani neplăceri , care pornesc de la gâlcuri comune și operatori speciali, până la figuri mascate, cavaleri și chiar roboți de mers. Include secvențe dinamice pentru a rupe monotonia pe care o au deseori jocurile de tragere în timp de glonț. Există o secțiune de urmărire a secvențelor motociclete , precum și puzzle-uri bazate pe fizică pentru a oferi jucătorilor o nouă cale de a juca. Cu toate acestea, jucătorii trebuie să fie atenți când joacă jocuri de puzzle, deoarece această secțiune își poate ucide personajul . Prietenul meu Pedro vine, de asemenea, cu o opțiune suplimentară pentru a surprinde scene și a le transforma în GIF-uri animate. Pentru a face acest lucru, jucătorii trebuie să deschidă generatorul automat GIF și să surprindă scena lor preferată. Ei pot împărtăși aceste momente impresionante pe conturile lor de socializare.

Bullet Ballet de distrugere

Prietenul meu Pedro este o îmbunătățire vastă din iterarea sa anterioară a jocului Flash. Păstrează aceeași mecanică de joc, dar o prezintă în grafică modernă . Jucătorii se vor simți glorioși în timp ce scoate un joc de armă nebun și care sfidează moartea împotriva gojilor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: