Download Multi Theft Auto: San Andreas - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Multi Theft Auto: San Andreas
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.4.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editorul de moduri și moduri multiplayer pentru GTA: SA

Multi Theft Auto: San Andreas (MTA: SA) este un mod gratuit impresionant pentru GTA San Andreas . Ceea ce face este să transformi jocul în multiplayer. Nu schimbă fișierele jocului și include zeci de suplimente care contribuie la îmbogățirea experienței jocului.

Cum se instalează Multi Theft Auto: San Andreas

Principala cerință a Multi Theft Auto: San Andreas este jocul original, GTA: SA, instalat anterior în computer. Instalatorul solicită fișierele jocului înainte de a încheia instalarea . Este de preferat să folosiți o instalație GTA: SA curată, fără modificări.

Cum să joci un joc cu Multi Theft Auto: San Andreas

Meniul Multi Theft Auto: San Andreas este foarte asemănător cu cel al unui joc online . Există opțiuni pentru a vă conecta rapid la o adresă IP (de exemplu, adresa unui prieten), a căuta pe serverele online sau a crea una. Cea mai ușoară și rapidă opțiune este să vă conectați la una existentă prin browsere servere.

În Auto Theft Multi: San Andreas, există și un editor de hărți . Dacă ați dorit întotdeauna să schimbați peisajul GTA: SA pentru a putea efectua cascadorii imposibile, urcați la construirea acoperișurilor cu bicicleta sau pur și simplu ați stabilit o casă în mijlocul autostrăzii ... acum puteți.

Jucarea Auto Theft Multi: San Andreas este foarte asemănător modului multiplayer în GTA IV: nu există trafic sau pietoni, doar alți jucători cu care puteți discuta apăsând tasta T. Pentru a vedea scorul, apăsați tasta Tab.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: