Download MudRunner - American Wilds Expansion - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MudRunner - American Wilds Expansion
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Camioane americane în pământurile sibiene

MudRunner - American Wilds Expansion este un pachet de expansiune dezvoltat de Saber Interactive și publicat de Focus Home Interactive. DLC pentru jocul de simulare MudRunner prezintă camioane americane autorizate oficial pe terenurile sibiene off-road, împreună cu hărți americane .

Prezentarea celor mai bune vehicule americane off-road

MudRunner - American Wilds Expansion include în sfârșit mărci de vehicule americane pentru MudRunners. Unii dintre producătorii americani prezentați în DLC sunt Chevrolet, Freight Liner, Ford, Hummer și Western Star. Fanii jocului și entuziaștii vehiculelor americane vor putea conduce pe drumuri zdrențuite și inundate din afara Americii și în Siberia. Există 9 camioane din SUA gata să circule off-road. Unele dintre provocările cu care se pot confrunta jucătorii cu acest DLC sunt vehiculele greu de manevrat și lipsa roților off-road. Majoritatea camioanelor americane au clapeta de accelerație prea puternică și pot rota dacă nu sunt modernizate cu roți off-road. Jucătorii ar putea, de asemenea, să opteze pentru o transmisie manuală atunci când conduc cu camioanele americane.

DLC vine cu zeci de vehicule complementare . Vehiculele originale vor primi performanțe sporite atunci când traversează trasee noroioase, râuri ford și vor depăși obstacolele. Jucătorii pot încerca, de asemenea, 2 hărți pentru sandbox, bazate pe peisaje americane din viața reală din Montana și Dakota de Nord . Există, de asemenea, 2 hărți de provocare pentru deblocarea de noi realizări. DLC-ul păstrează în continuare mecanica de bază a jocului principal. Jucătorii continuă să conducă pe terenuri accidentate și îndeplinesc obiective în toată Siberia. De asemenea, pot găzdui până la trei jucători în modul multiplayer co-op. Motorul fizicii MudSprinter afectează atât vehiculele, cât și terenurile. Greutatea și accelerația vehiculului pot fi un avantaj sau un dezavantaj atunci când navighezi pe drumurile de murdărie pline de obstacole. Alte DLC-uri sunt dezvoltate de comunitatea MudRunner pentru extinderea jocului inițial.

Conducerea camioanelor spre test

MudRunner - American Wilds Expansion face parte din pachetele DLC pentru MudRunner. Adăugarea de camioane americane , precum și cutii de nisip americane și hărți de provocare , oferă lucruri noi pentru jucători să le exploreze.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: