Download Mp3 Cutter for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mp3 Cutter for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru modificarea fișierelor MP3 existente

Mp3 Cutter pentru Windows 10 permite utilizatorilor să modifice rapid un fișier MP3 existent. Acest lucru poate fi excelent atunci când creați tonuri de apel sau dacă un clip audio trebuie ajustat înainte de a fi încărcat pe Internet. Deși sunt destinate în mod special să fie utilizate cu Windows 10, sistemele de operare Windows 8 sunt de asemenea acceptate. Acesta este un software gratuit de instalat.

Funcții și funcții de bază

Mp3 Cutter pentru Windows 10 are o dimensiune de doar un megabyte, deci este asociat cu o amprentă de memorie foarte mică. De asemenea, acceptă fișiere .WMA și .WMV; un bonus suplimentar care oferă și mai multă versatilitate. Odată încărcat un fișier, programul va afișa toate informațiile cele mai pertinente. Aceasta include rata de biți, orice metadate și timpul de creare a fișierului. Instrumentele de editare de bază sunt de asemenea disponibile. Aceste funcții pot permite împărțirea cu precizie a unui clip MP3 în milisecunde.

Alte opțiuni și utilizări

Mp3 Cutter pentru Windows 10 oferă o caracteristică de salvare cu un singur clic, astfel încât să fie făcute mai multe copii, dacă este nevoie. Aceste fișiere pot fi exportate în diverse destinații. Alte caracteristici includ butoanele de redare, precum și un glisor de volum încorporat în fereastra în sine. Un vrăjitor va ghida utilizatorul pe întregul proces de instalare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: