Download Minecraft: Dungeons - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Minecraft: Dungeons
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Există vreo îndoială cu privire la popularitatea și influența Minecraft? De la lansarea sa inițială pe 17 mai 2009, aceasta s-a bucurat atât de succes critic, cât și comercial în toate platformele și grupurile de vârstă. Acum, nu este de mirare că dezvoltatorii au decis să se extindă în moduri noi și interesante din standardul jocului principal. Minecraft: Dungeons este unul dintre acele noi experimente din partea dezvoltatorilor. Spre deosebire de natura deschisă a jocului inițial, Minecraft: Dungeons funcționează ca un temnit-crawler. Cum se va compara acest nou joc cu principalul joc Minecraft și alte jocuri din genul propriu?

Aceeași grafică

Când vine vorba de grafică, nu se poate nega faptul că Minecraft: Temnițele au fost făcute de aceiași oameni care au făcut Minecraft. Minecraft: Temnițele au același stil de artă blocantă care a devenit iconică pentru jocul principal. Fundalul și estetica sunt, de asemenea, destul de bine realizate și se îmbină perfect în lumea Minecraft.

sam.cmd.push (funcție () {

Minecraft, dar cu Dungeon Crawling

Așa cum am menționat mai sus, Minecraft: Temnițele au dat drumul la genul open-world și de supraviețuire al jocului de bază în favoarea aventurii și a înghesuirii temniței. Cu rampele de temniță, ești aruncat într-o temniță labirintică și obiectivul tău este de obicei să recuperezi un obiect sau să-l învingi pe șeful din temniță. În temnițe, veți întâlni, de obicei, diverse monștri pe care va trebui să le învingi pentru a-ți îndeplini obiectivul. Potrivit dezvoltatorilor, aceștia au luat lupta de la Minecraft și au aplicat-o pe un crawler de temniță.

Distracție cu prietenii

A juca jocul original Minecraft de unul singur a fost foarte distractiv, dar a avea prieteni în jur pentru a împărtăși distracția cu tine a fost și mai plăcut. Lipsa unui singur obiectiv în jocurile originale Minecraft a fost puțin limitată în jocurile multiplayer. Sigur, a rătăci fără scop cu prietenii din lumea deschisă a fost distractiv, dar faptul că nu aveți un scop final însemna că voi și prietenii dvs. va trebui să vă stabiliți reguli pe cont propriu.

Minecraft: Dungeons este o îmbunătățire în acest sens. Întrucât jocul este un crawler de temniță, de obicei ai doar un singur obiectiv și asta este să elimini temnița . Puteți să o schimbați în funcție de preferințele prietenilor, dar, în general, trebuie doar să vă faceți griji pentru o temniță.

Minecraft: Dungeons acceptă până la 4 jucători în timpul sesiunilor multiplayer.

O asumare unică pe Minecraft

Minecraft: Dungeons este un spin unic al francizei Minecraft. Este încă similar din punct de vedere estetic cu jocul original Minecraft, dar are mecanici noi, care îl fac o experiență nouă din jocul vechi. Dacă sunteți în căutarea unui crawler de temnițe distractiv, dar doriți să fie setat în universul Minecraft, Minecraft: Dungeons este un joc minunat de verificat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: