Download Minecraft - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Minecraft
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.13.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Minecraft este disponibil pentru oricine deține jocul pe Windows sau Mac. Vă permite să testați funcțiile actualizate, precum și să găsiți și să eliminați erorile din viitoarele versiuni oficiale. Plasați-vă blocurile în mod strategic și porniți la aventuri interminabile. Este un joc clasic de aventuri care a depășit testul timpului. Este o opțiune excelentă pentru fanii Roblox sau Lego Batman. .

Viitorul Minecraft

sam.cmd.push (funcție () {

Minecraft este unul dintre cele mai de succes jocuri create de dezvoltatorul Mojang, care a fost întotdeauna foarte deschis pentru a permite utilizatorilor să încerce viitoarele caracteristici ale jocului. Oricine are Minecraft poate instala cu ușurință pre-lansarea.

Acum mai ușor de utilizat

Chiar nu ai nimic de pierdut în încercarea pre-lansării Minecraft dacă deții deja jocul. Puteți trece cu ușurință între lansarea oficială și nu puteți risca să vă pierdeți jocurile salvate.

Pentru a instala pre-lansarea Minecraft, pur și simplu descărcați fișierul. Apoi deschideți lansatorul Minecraft și faceți clic pe butonul „Profil nou”, dați-i numele de „instantanee” și căutați o casetă care scrie „Activare instantanee de dezvoltare experimentală”.

nimic de pierdut

Minecraft Pre-lansarea este într-adevăr o frumoasă caracteristică suplimentară a jocului oficial. Este gratuit și un mod minunat de a vedea cum se dezvoltă jocul.

Pentru a juca Minecraft, trebuie să descărcați o licență de pe site-ul dezvoltatorului.

Schimbări

Pentru a juca Minecraft, trebuie să descărcați o licență de pe site-ul dezvoltatorului.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: