Download Microsoft Teams - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Teams
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Platforma de mesagerie de afaceri Microsoft

Microsoft a intrat pe piața de colaborare cu echipele Microsoft . Este o aplicație de mesagerie de afaceri care se află frumos în ecosistemul Office 365. Combină capabilitățile serviciilor bazate pe text, cum ar fi Slack, cu videoconferință. Realizat pentru întreprinderile mari de afaceri, oferă utilizatorilor un mod complet de caracteristică de a conduce întâlniri online .

Conectează-te cu echipa ta

Microsoft oferă două modalități de a obține un cont Microsoft Teams. Îl puteți obține pentru afacerea dvs. utilizând contul Microsoft Office 365 Business sau Enterprise - unde este inclusă aplicația - sau vă puteți înscrie pentru un cont gratuit - care necesită doar un cont Microsoft. Contul Microsoft necesar pentru versiunea gratuită poate fi orice tip de ID Microsoft , cum ar fi autentificarea dvs. la Outlook.

Cu un cont gratuit, puteți invita până la 299 de alte persoane să vă alăture. Desigur, toți ceilalți trebuie să aibă un cont Microsoft pentru a utiliza aplicația. Versiunea gratuită vă oferă acces la toate caracteristicile primare. Puteți trimite mesaje bazate pe text, trimite fișiere și chiar conduce conferințe video. De asemenea, aveți dreptul la spațiu cloud de 2 GB și spațiu de stocare de 10 GB, pe care îl puteți partaja cu membrii echipei dvs.

Ca și Zoom, puteți efectua apeluri individuale sau grupuri cu echipe Microsoft. Puteți alege chiar să utilizați doar audio sau video. De asemenea, puteți activa funcția de partajare a ecranului pentru a vă ajuta în prezentarea dvs. Oricine din echipa ta vă poate suna. Dacă nu răspundeți, apelantul poate lăsa un mesaj asemănător unui mesaj vocal.

Echipele Microsoft se pot integra cu o listă lungă de alte aplicații, chiar și versiunea gratuită. Acesta oferă în special o integrare strânsă cu alte aplicații Microsoft. Aplicația acceptă integrarea în crearea de conținut în timp real - Opțiune online pentru versiunea gratuită și aplicații desktop pentru Office pentru conturi plătite.

Echipele Microsoft se integrează, de asemenea, cu unele aplicații de social media. Cu toate acestea, dacă utilizați versiunea gratuită, veți rata integrarea unică cu aplicațiile Office Office, inclusiv întâlniri programate și acces SharePoint. De asemenea, nu obțineți o listă completă de asistență sau instrumente de securitate și conformitate pentru administrator.

Nu este atât de ușor de rezolvat

La prima vedere, echipele Microsoft pare destul de ușor de utilizat. Vine cu două panouri pentru a afișa toate opțiunile de navigare. În primul strat, veți vedea toate instrumentele primare , cum ar fi Activitate, chat, echipe, apeluri și fișiere. Al doilea strat conține opțiuni suplimentare de navigare , în timp ce centrul mare se concentrează pe interacțiunea echipei tale,

Concentrându-se pe echipe, utilizatorii pot vedea că configurarea echipelor Microsoft este spre deosebire de instrumentele populare de colaborare. Pentru unul, spre deosebire de canalele lui Slack, echipele Microsoft vă vor permite să compartimentați oamenii în echipe. Nu există nicio limită la numărul de echipe pe care le poți crea, ci la un avertisment corect: cu cât creezi mai multe echipe, cu atât devine mai greu să navighezi .

Dacă faceți clic pe o echipă vă va direcționa către canalul dvs. Dar, acolo unde canalele obișnuite te duc în zona de conversație, în această aplicație, un canal este doar următorul nivel de organizare . Fiecare canal are file, iar fila Conversație este locul în care au loc discuțiile,

Fila de conversație se numără printre cele trei file implicite pentru fiecare canal, împreună cu Fișiere și Wiki . Puteți păstra aceste file și chiar le puteți șterge. Puteți adăuga, de asemenea, file noi . Echipe Microsoft are o mare varietate de file pe care le puteți adăuga, inclusiv Excel, OneNote, PDF-uri, Youtube, Trello și Zoho CRM. Cu toate acestea, adăugarea de file în canal poate îngreuna navigarea, deoarece echipa dvs. va trebui să verifice fiecare file pentru a vedea conținut nou.

Comunică și colaborează

Luând în considerare lucrurile, echipele Microsoft este o aplicație potrivită organizațiilor. Are toate elementele de bază ale unui serviciu de conferință video competent și colaborativ. Aplicația câștigă, de asemenea, puncte pentru că este foarte personalizabilă , suportând o gamă largă de aplicații și integrare de servicii. Este puțin mai greu de navigat decât concurența sa. Dar dacă treci peste această piedică, comunicarea și colaborarea echipei tale va fi mult mai ușoară.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: