Download Microsoft SharePoint Workspace 2010 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft SharePoint Workspace 2010
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
SharePoint este prescurtarea pe care anumite persoane o utilizeaza pentru a se referi la unul sau mai multe dintre produsele sau tehnologiile Microsoft SharePoint.

Printre produsele si tehnologiile SharePoint 2010 se numara urmatoarele:

1) Microsoft SharePoint Foundation 2010 SharePoint Foundation reprezinta tehnologie extrem de utila pentru toate site-urile SharePoint. Este disponibila pentru implementare locala gratuita si se numea Windows SharePoint Services in editiile anterioare.

2) SharePoint Server 2010
SharePoint Server este un produs de server care se bazeaza pe tehnologia SharePoint Foundation pentru a furniza un cadru de lucru unitar si familiar pentru liste si biblioteci, administrare si particularizare de site.

3) SharePoint Online
SharePoint Online este un serviciul gazduit de Microsoft, pentru firme de toate marimile.

4) SharePoint Designer 2010
SharePoint Designer este un program gratuit destinat proiectarii, construirii si particularizarii site-urilor Web care executa SharePoint Foundation si SharePoint Server

5) SharePoint Workspace 2010
SharePoint Workspace este un program desktop pe care il utilizati pentru a trece în offline continutul de site SharePoint si a colabora la continut impreuna cu alte persoane, in timp ce nu sunteti conectat la retea.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: