Download Microsoft SharePoint Workspace - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft SharePoint Workspace
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Gestionați site-urile SharePoint local pe computer

Versiunea de încercare pentru Microsoft SharePoint Workspace 2010 nu mai este disponibilă. În schimb, puteți descărca o versiune gratuită a Microsoft Office 2013.

Microsoft SharePoint Workspace vă extinde site-urile SharePoint pe desktop, permițându-vă să lucrați când doriți și unde doriți .

Conceput pentru colaborarea în echipă, Microsoft SharePoint Workspace (cunoscut oficial sub numele de Groove ), vă permite să creați și să gestionați spații de lucru în care puteți împărtăși documente, calendare, foldere și spații. Acestea pot fi lucrate pe computerul dvs., înainte de a fi sincronizate automat cu site-ul dvs. SharePoint. Puteți alege să lucrați offline și apoi să vă sincronizați cu Microsoft SharePoint Workspace atunci când accesați online.

Acces rapid la fișiere

Gestionarea fișierelor site-ului dvs. cu Microsoft SharePoint Workspace este un vis, datorită unei interfețe utile de lansare care vă permite să importați rapid documente. Software-ul se integrează cu Windows Search, permițându-vă să accesați foarte rapid pagini și fișiere specifice, căutând toate spațiile de lucru disponibile din același loc.

Adoptarea stilului de panglică a altor produse Office înseamnă Microsoft SharePoint Workspace este foarte bine organizat și ușor de deplasat. Vă permite să lucrați cu ușurință cu alte programe din suită și să utilizați documentele rezultate pe site-urile dvs. SharePoint.

Instrumente de colaborare

Există o mulțime de instrumente de colaborare utile în Microsoft SharePoint Workspace care facilitează gestionarea mai ușoară a proiectelor în cadrul unei echipe. De exemplu, există un instrument de check-out / out pentru alocarea fișierelor pentru utilizatori, o caracteristică de chat integrată și un tracker istoric de versiuni pentru a fi la curent cu modificările.

Microsoft SharePoint Workspace oferă o soluție rapidă pentru gestionarea site-urilor SharePoint de pe desktop și oferă un mod mai simplu de a colabora la proiecte.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: