Download Microsoft Project - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Project
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Gestionează eficient proiectele

Versiunea de încercare pentru Microsoft Project 2010 nu mai este disponibilă. În schimb, puteți descărca o probă gratuită a Microsoft Project 2013.

Microsoft Project Professional este o aplicație puternică pentru gestionarea proiectelor, de la procesele companiei până la planificarea nunților. Este conceput pentru a vă ajuta în colaborarea cu resurse.

Cu noua interfață Office Ribbon, Microsoft Project Professional este acum mult mai ușor de navigat. Există o perspectivă excelentă a cronologiei care face organizarea executării unor proiecte chiar complicate și lungi. Compatibilitatea cu alte aplicații Office este, de asemenea, mult îmbunătățită, ceea ce înseamnă că puteți copia rapid pasta în Microsoft Project Professional, păstrând formatarea.

Microsoft Project Professional vă permite să gestionați o echipă de oameni pe un proiect cu o vizualizare a resurselor cu adevărat vizuală care vă permite să vedeți cu ușurință cine este disponibil și când. Crearea de tabele, adăugarea de coloane și așa mai departe este acum mult mai ușoară și există câteva instrumente minunate de minerit a datelor.

Pentru utilizatorii noi, există vrăjitori pentru a vă pune în funcțiune proiectul. Configurarea proiectelor este încă un proces lung, dar nu este dificil. Odată ce începeți, Microsoft Project Professional este plin de aspecte automatizate care fac viața mult mai ușoară. Graficele, calculele și rapoartele pot fi automatizate.

Când adăugați integrarea cu suita Office, Microsoft Project Professional este într-adevăr produsul finit, o aplicație excelentă pentru crearea fluxurilor de lucru și a planurilor pentru proiecte de toate dimensiunile.

Microsoft Project acceptă următoarele formate

MPT, MPP, XML, CSV, XLS, MPX, MPD, MDB, ODBC, XPS, PDF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: