Download Microsoft Outlook - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Microsoft Outlook
Categorie:
Programe Email
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O nouă răsucire asupra unei vechi favorite

Microsoft nu mai oferă o versiune de încercare a Microsoft Outlook 2010. În schimb, puteți descărca procesarea Microsoft Outlook 2013.

Microsoft Office 2010 este prezentat, aducând cu acesta Microsoft Outlook , cea mai recentă versiune a clientului de e-mail veteran Microsoft.

Clienții de e-mail au suferit un declin accentuat în ultimii ani, în special datorită creșterii alternativelor online sigure, atractive și de încredere. Microsoft Outlook a fost printre pierzători, dar versiunea din 2010 pare a fi un pas în direcția bună.

Din punct de vedere vizual, Microsoft Outlook este curat, clar și clar . Este foarte ușor să vă descurcați: interfața cu panglici face ușor găsirea funcțiilor, în timp ce Informațiile contului oferă o interfață foarte simplă pentru a gestiona conturile, setările și multe altele.

Pe lângă asistența de e-mail cu mai multe conturi , Microsoft Outlook oferă și instrumente Calendar, Sarcini și Contact , toate la fel de ușor de utilizat. Adăugarea la funcționalitate este o funcție de căutare puternică, în timp ce diverse suplimente (care trebuie descărcate separat) vă oferă mesagerie, Hotmail și funcționalitate de rețea socială.

Pentru utilizatorii cu volum mare, Microsoft Outlook ascunde, de asemenea, o serie de caracteristici care facilitează gestionarea multor e-mailuri. De la instrumentele de vizualizare a conversațiilor și gestionarea inboxului, la funcționalitatea suplimentară cu clic dreapta și curățarea căsuței poștale, ar trebui să fie mai ușor ca niciodată să vă păstrați e-mailul sub control.

Pentru utilizatorii de software pentru clienți de poștă, Microsoft Outlook este atractiv, flexibil și eficient - cu alte cuvinte, este un pariu foarte bun.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: