Download MessengerTime - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MessengerTime
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru a accesa Facebook de pe desktopuri și laptopuri

Facebook este, fără îndoială, cea mai populară platformă de socializare, iar utilizatorii sunt dornici să vorbească între ei. Acest lucru este și mai ușor datorită unui program software gratuit cunoscut sub numele de MessengerTime.

Utilizări principale și caracteristici

MessengerTime poate fi privit ca o oarecare clonă în comparație cu Facebook Messenger standard. Cu toate acestea, cele două platforme nu sunt afiliate. Este important să rețineți că aceasta nu este o aplicație Facebook dedicată. În schimb, este un program terț care rulează independent de Facebook în sine. Prin urmare, utilizatorilor nu li se va prezenta nicio reclamă asociată acestui site web. Acestea fiind spuse, opțiunile de chat și aspectul ferestrei sunt aproape identice în comparație cu versiunea tradițională.

Detalii suplimentare de chat

Rețineți că MessengerTime nu este disponibil pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete. Este posibil să discutați cu numeroși prieteni în același timp, prin utilizarea unor file derulante. De asemenea, acest program poate funcționa împreună cu sistemele de operare Windows începând cu Windows XP.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: