Download Mendeley - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mendeley
Categorie:
Programe Diverse Educatie
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.19.5
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mendeley este un manager de referință gratuit pentru academicieni și cercetători care permite utilizatorilor să stocheze și să organizeze documente, precum și să colaboreze cu alții online. Rețeaua socială academică actualizează, de asemenea, utilizatorii atunci când se adaugă noi cercetări. Mendeley este disponibil ca aplicație sau prin intermediul unui browser web.

Instrumente gratuite pentru îmbunătățirea abilităților de cercetare

Mendeley creează o bibliotecă personală gratuită pentru a stoca toate cercetările dvs. făcând mai multe documente lungi și complexe ușor de căutat. Vă permite să adnotați documente în timp ce citiți și împărtășiți cu alți utilizatori pentru luarea de note colaborative. Când un document este stocat, managerul de referință captează, de asemenea, informații cheie precum autor, titlu și editor care îi permite să genereze o bibliografie instantanee. Cu 1 G de stocare securizată în cloud, biblioteca este ușor accesibilă de oriunde. Alte caracteristici includ stocarea suplimentară achiziționabilă, un importator web pentru a adăuga articole și un plugin de citare compatibil cu majoritatea software-ului de procesare a cuvintelor care generează citări instantanee pe măsură ce scrieți.

Oportunități de colaborare

Deoarece aplicația poate fi utilizată pentru stocare privată sau comunicare publică, există și alte avantaje pentru savanți. Utilizatorii pot căuta și solicita locuri de muncă online, pot stabili o alertă pentru cele mai recente cercetări, iar listele de citire pre-descărcate pot fi trimise unor grupuri specifice, ceea ce îl face ideal pentru studenți și lectori.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: