Download Media Player Hotkeys - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Media Player Hotkeys
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un program gratuit pentru acasă și hobby pentru Windows

Media Player Hotkeys este un software Windows uimitor, gratuit, care aparține categoriei Software pentru acasă și hobby cu subcategoria Jokes & Distractions (mai precis Audio) și a fost creat de Skwire Empire.

Mai multe despre tastele de redare media player

De când am adăugat acest software în catalogul nostru în 2012, a obținut deja 13.320 de descărcări, iar săptămâna trecută a avut 7 descărcări. Media Player Hotkeys este disponibil pentru utilizatorii cu sistemul de operare Windows XP și versiunile anterioare și îl puteți obține în engleză. . Versiunea actuală a software-ului este 1.0.2 și a fost actualizată la 23.09.2012. Cu privire la descărcare, Media Player Hotkeys este un program destul de ușor, care nu necesită atât spațiu decât programul mediu din secțiunea Acasă & software hobby. Este foarte utilizat în unele țări precum Pakistan, Republica Islamică Iran și Sri Lanka.

Media Player Hotkeys acceptă următoarele formate

1 × 1, AIMP, AIMP3, ALPlayer, ALSong, Billy, CoolPlayer, Foobar2000 WA, Foobar2000, KMPlayer, Light Light, Media Player Classic, PotPlayer, Quintessential Media Player, Screamer Radio, STP, Spider Player, Trout, VLC, Winamp, Windows Media Player

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: