Download Marvel's Avengers - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Marvel's Avengers
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fanii Hardcore Marvel Avengers se adună ca dezvoltatori de jocuri, Crystal Dynamics și Eidos Montreal vă aduc un nou joc Avengers care vă va permite trăiește-ți visele Marvel . Marvel's Avenger este un joc RPG care vă va permite să luați rolul supereroilor preferați pentru a salva lumea.

Noua poveste Avenger

Jocul Marvel's Avenger se deschide în West Coasts Avengers Tower din San Francisco, unde Răzbunătorii s-au asamblat într-un Hellicarrier SHIELD pentru Ziua Răzbunătorilor . Trebuia să fie o zi pentru publicul larg să aibă timp față în față cu cei mai puternici eroi ai Pământului. Dar, fiind într-un univers de supereroi, zilele nu sunt întotdeauna înfiorătoare. În mod firesc, va ajunge un inamic , iar trupa de supereroi va fi ocupată salvând universul .

În acest joc, este introdus un nou dușman , care poartă numele de Taskmaster . Împreună cu armata sa de mercenari, va face ravagii folosind armă repulsivă Stark-esque. Va avea loc apoi o bătălie epică între Taskmaster și Răzbunători.

Deveniți-vă Răzbunătorii preferați

Spre deosebire de alte jocuri de rol, în care veți prelua un personaj și le veți juca în întreaga poveste, Marvel's Avengers oferă un moment de joc . Nu vă va permite doar să jucați un singur personaj în întregul joc. Nici nu trebuie să părăsești jocul pentru a comuta personaje. Puteți juca diferite personaje în timp ce vă luptați cu inamicul. Da, ai citit-o corect. Puteți deveni Captain America, Iron Man, Thor, Hulk și Black Widow.

În timpul bătăliei, jocul va avea diferite scene decupate care prezintă fiecare Răzbunător în timp ce se află într-o luptă. De exemplu, după ce Thor și-a eliminat toți dușmanii folosindu-și Mjolnir-ul, acțiunea se va trece la Iron Man, care urmărește un set de soldați transportați în aer. Se va trece apoi la Hulk, care sare în luptă și va șterge toți dușmanii din apropiere.

Acest joc bazat pe personaje permite jucătorilor să încerce fiecare personaj Avengers disponibil pentru joc. Cu toate acestea, poate fi destul de confuz pe măsură ce joci, deoarece va trebui să adaptezi modul în care lupți la abilitățile personajului pe care îl joci. La urma urmei, unii Răzbunători pot zbura în timp ce alții nu pot.

Design de personaje

În timp ce Avengerul Marvel poate emite scene de luptă foarte Avengers-esque , nu se poate spune aceleași lucruri personajelor. Jucătorii vor observa că modelele de personaje ale jocului sunt drastic diferite de omologii universului său cinematografic. În loc de Robert Downy Jr. pentru Tony Stark sau Cris Evans pentru Căpitan America, dezvoltatorii de jocuri au creat aspecte personalizate pentru fiecare personaj.

Adevărat, prin crearea de aspecte personalizate pentru personaje va oferi jocului un sentiment de originalitate . Cu toate acestea, fanii au ajuns să se aștepte ca jocul să aibă senzația filmelor MCU. Astfel, poate fi puțin dezamăgitor să vezi personajele care arată foarte diferit de actorii pe care îi vedem pe ecran.

Endgame

Dacă sunteți fan al filmului Avengers, atunci acest joc poate merita încercat . Are toate elementele pe care le iubești despre film. Marvel's Avenger este un joc fin care vă poate oferi atât acțiune cât și aventură și vine cu valori ridicate de producție . Mai mult decât atât, nu vă permite doar să jucați un singur Avenger la un moment dat și dacă puteți trece prin faptul că personajele nu arată ca omologii filmului, vă poate oferi experiența Avengers pe care o căutați.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: