Download Maleficent Free Fall for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Maleficent Free Fall for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Maleficent Free Fall este noul joc de puzzle Disney inspirat din filmul cu același nume. Deși nu este foarte inovativ, este distractiv și are o atmosferă unică.

Potriviți pietrele și câștigați puncte

Am văzut acest gameplay în multe alte jocuri ale acestui gen: practic, va trebui să vă alăturați trei sau mai multe pietre de același tip, pe orizontală sau verticală, să colectați puncte și să atingeți țintele pentru a trece la nivelul următor, toate într-un număr specific de mișcări.

Jocul este împărțit în capitole, cu niveluri de dificultate din ce în ce mai mari care îți vor testa abilitățile.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți înregistrarea , puteți reda fiecare parte a jocului de mai multe ori.

Joc clasic

Maleficent Free Fall este ușor de jucat: răspunsul la comenzi este bun și este ușor să miști pietrele. Este un joc simplu și imediat, potrivit pentru jucători de toate nivelurile.

Atmosfera excelentă

Graficele sunt excelente, deoarece acordă atenție celor mai mici detalii și au animații bune. Audio-ul nu este departe, muzica și efectele sonore amintesc de atmosfera întunecată a filmului.

Un joc de puzzle captivant

Maleficent Free Fall nu este cu siguranță un joc original. Dinamica clasicelor formule de meci-3 sunt acum foarte stabilite, însă jocul Disney reușește să ofere o atmosferă uimitoare : prezența Maleficent și magia ei, precum și graficul și sunetele excelente ale jocului, implică jucătorul într-un joc de puzzle fascinant cu bine. provocări la fiecare nivel.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: