Download MWSnap 3.00.0.74 Beta - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MWSnap 3.00.0.74 Beta
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
MWSnap este un program gratuit de capturare a ecranului. MWSnap te lasa sa iei capturi de ecran pe desktop-ul tau, pe care le poti salva in formate BMP, JPG, TIFF, PNG sau GIF. Freeware-ul vine de asemenea cu unelte de vizualizare, o rigla si un extractor de culoare.

Un program freeware foarte dragut.
MWSnap este un program mic, dar puternic pentru a lua capturi de ecran de un desktop, o fereastra activa, meniu, sau o parte specificata a ecranului. Programul sprijina BMP, JPG, TIFF, PNG si formate GIF, cu setarile de profunzime a culorii selectate de utilizator si de calitate. Aceasta include, de asemenea, un instrument de zoom, un conducator ecran si un selector de culoare, precum si sistemul de taste larga de selectie si de dimensiuni presetate.

MWSnap este un program de Windows mic dar puternic, care imparte captura în anumite zone ale ecranului. Versiunea actuala este capabila de a captura întreg ecranul, un meniu activ, un control, sau o parte fixa sau dreptunghiulara a ecranului. MWSnap contine mai multe instrumente grafice: un zoom, o rigla, un selector de culoare si un spion fereastra. Nu necesita instalare si nu are nevoie de nici un DLL special, drivere sau fisiere de sistem, care pot distruge sistemul.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: