Download LOST SPHEAR - Descarca PC Telefon Android sau IOS

LOST SPHEAR
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Lost Sphear este un JRPG tradițional și a doua versiune de la noul studio Tokyo RPG Factory. Explorați o lume misterioasă plină de puteri care schimbă timpul, organizații militare răufăcătoare și un grup divers de colegi de echipă.

Terenuri familiare

Creată ca o nouă echipă de dezvoltare de către veteranul studio Square Enix, Tokyo RPG Factory se concentrează în mod explicit pe eliberarea JRPG-urilor puternic inspirate de astfel de fani ca Chrono Trigger, Final Fantasy și Dragon Quest. După o primă lansare mediocră, Lost Sphear este al doilea joc sub brand și, din păcate, suferă multe din aceleași probleme. Povestea Lost Sphear se învârte în jurul unui tânăr care găsește puterea de a restabili amintirile pierdute, un grup care servește ca antagoniști de bază și căutări laterale bazate pe obiecte aparent nesfârșite. Concentrarea pe dispozitivele complot stabile care generează creează o experiență care se simte atât derivată, cât și nevăzută. Un sistem de luptă, mai puternic decât elementul de poveste, încearcă, de asemenea, să se înghesuie în cele mai multe standarde JRPG posibile, rezultând într-o încurcătură și fără rost de abilități. În timp ce aceste aspecte negative pot de fapt să vândă puncte pentru dependenții de RPG, Lost Sphear încă se simte lipsit de caracter.

Nu pot merge acasă

Lost Sphear este un joc vândut pe nostalgie. Unii pot fi capabili să se țină de ochelarii colorați de trandafir suficient de mult pentru a se îndepărta, dar nu vor fi majoritari.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: