Download Job Simulator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Job Simulator
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Job Simulator este un joc de realitate virtuală care vă pune la dispoziția diverșilor angajați în timp ce își duc ziua. Jocul oferă jucătorilor șansa de a explora 4 niveluri cu diverse sarcini, obiecte și personaje cu care să interacționeze într-un spațiu virtual 3D de-a lungul drumului.

Scurt, dar dulce

Cu jocurile de realitate virtuală încă de la început, poate fi dificil să găsești unul care să ofere cantități mari de conținut. Job Simulator nu este diferit, nivelurile principale fiind necesare doar câteva ore scurte pentru a fi finalizate. Totuși, jocul oferă mai mult decât premisa sa de bază celor dispuși să exploreze, cu interacțiuni între elemente și personaje, inteligent concepute sub suprafață. Clienții magazinului Burger reacționează individual la soda de săpun de la mașina de spălat vase, permițând jucătorilor să experimenteze fanteziile lor cele mai scârboase într-un mod realist. Adânc în rândul streamerelor și cu recenzii decente online, Job Simulator are o estetică generală și un design inteligent, ușor de pierdut.

Simulare asupra slujbei

În ciuda lipsei de lungime și a unui preț destul de ridicat, Job Simulator este unul dintre cele mai populare jocuri VR și este ușor de văzut de ce. Jocul este un simulator distractiv cu o răsucire distinctă și suficient în calea funcțiilor ascunse pentru a garanta mai mult timp de joc după terminarea misiunilor.

Compatibil cu următoarele dispozitive și tehnologii: HTC Vive


Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: