Download Iron Man Wallpaper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Iron Man Wallpaper
Categorie:
Wallpapere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP/2003/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Bazat pe longeviva serie de benzi desenate realizata de Marvel, "Iron Man" spune povestea lui Tony Stark, enigmaticul mostenitor al Stark Enterprises. Tony este un industrias miliardar, un inventator stralucit, care este rapit si fortat sa construiasca o arma devastatoare. Folosindu-si inteligenta si ingeniozitatea, cercetatorul construieste o armura superperformanta si evadeaza din captivitate.

Dupa ce descopera un complot care are implicatii la scara mondiala, eroul intra în pielea "Omului de Fier" si jura sa apere planeta. Tony Stark se lupta cu faradelegea, terorismul si spionajul corporationist, dar cu timpul începe sa cedeze sub presiunea stilului sau de viata haotic si trebuie ca în cele din urma sa se confrunte cu singurul inamic pe care nu-l va putea învinge niciodata - el însusi.

Filmul are la baza seria de bezni desenate cu acelasi nume creata de Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck si Jack Kirby. Publicatia ‘Forbes’ a clasat personajul Iron Man printre cele mai bogate personaje fictive din toate timpurile. Wallpaper-ul este prezentat intr-o rezolutie 1680x1050.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: