Download I Am Bread - Descarca PC Telefon Android sau IOS

I Am Bread
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 7 | Versiune: Early Access 9.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

I Am Bread este de la producătorii de Surgeon Simulator și credeți sau nu, sunteți o felie de pâine. Pare prost? Este. Cu toate acestea, nu este niciodată atât de distractiv ca Surgeon Simulator.

O felie de nebunie

Când începi I Am Bread, vi se prezintă un raport psihiatric al unui pacient care, probabil, nu este felia de pâine, ci proprietarul casei în care trăiește felia de pâine. Aparent și-a pierdut afacerea și mintea, după o întâlnire cu personalul de la Carpet World și lucrează acum ca Street Cleaner.

Scopul jocului nu este clar . Singura ta sarcină este să mutați o felie de pâine pe o masă de bucătărie, folosind tastele tastaturii 1,2,3 și 4 pentru a selecta un colț al pâinii și trageți mouse-ul peste felie pentru a-l întoarce. Este dureros de greu să miști pâinea, care este unul dintre jocurile majore. În cele din urmă am reușit să trag pâinea pe un skateboard, deși nu am putut controla skateboard-ul.

Singurul lucru de evitat este căderea pe podea, caz în care „ Evaluarea edibilității ” scade până când pierzi jocul. Am sfârșit „să mă sinucid cu pâine”, căzând pe podea până când ratingul de comestibilitate a ajuns la zero.

Prea greu să miști pâinea

Totuși, controalele sunt ridicol de frustrante și ar fi avut mai mult sens să fi dat picioarele de pâine să se plimbe.

Rezultatul încercării de a folosi comenzile tastaturii și mouse-ul este că pâinea își petrece jumătate din timp aruncându-se pe masă ca un pește în afara apei.

Aspect similar cu simulatorul chirurgului

Graficele sunt bine realizate și tipice pentru o producție Bossa Studios, adică foarte asemănătoare cu stilul chirurgului Simulator.

Același lucru este valabil și pentru fizica realistă și pentru coloana sonoră zgomotoasă, care seamănă cu un amestec între o emisiune TV în timpul zilei și o felie de pâine care merge la o plimbare de duminică.

Cu siguranță nu este cel mai bun lucru din moment ce pâinea feliată

Eu sunt pâine este un concept foarte neobișnuit. Această versiune de lansare timpurie nu este produsul final, dar, în general, este prea frustrant să controlezi felia de pâine și să te joci pentru a-l distra.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: