Download IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad - Descarca PC Telefon Android sau IOS

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad este o nouă tranzacție din popularul serial de jocuri de simulare IL-2 Sturmovik care rulează de mai bine de zece ani. De data aceasta acțiunea are loc în Rusia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și le oferă jucătorilor șansa de a zbura un avion de luptă și de a exploda zborurile inamice din cer.

Luând spre Ceruri

Una dintre atingerile impresionante pe care IL-2 Sturmovik: Bătălia de la Stalingrad o oferă este faptul că acțiunea se bazează pe o luptă reală care a avut loc în timpul celui de-al doilea război mondial. Acțiunea este mai realistă și mai antrenantă ca niciodată și este sigur că va inima să pompeze, în timp ce graficele care însoțesc jocul sunt pur și simplu uimitoare și ajută la îmbunătățirea sentimentului de realism, în timp ce modul Quick Mission este o atingere drăguță.

Un nou mod de a experimenta istoria

Oamenii care au o dragoste pentru istorie și au dorit întotdeauna șansa de a zbura un avion de luptă sunt siguri că se distrează foarte mult jucând IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad. Deși uneori poate fi foarte intens și dificil, acest lucru ajută la adăugarea distracției, iar cei care caută o adevărată provocare vor fi în elementul lor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: