Download Hotspot software - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hotspot software
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Administrator centralizat de hotspot wireless pentru calculatoare personale

Hotspot Software este esențial un instrument care permite utilizatorilor să își gestioneze rețeaua wireless dedicată. Este adesea folosit atunci când vindeți lățimea de bandă sau redirecționați clienții către o anumită pagină de conectare. Poate fi folosit de organizații precum hoteluri, cafenele de internet, companii și școli. Acest pachet este, de asemenea, un firewall excelent care poate ajuta la prevenirea intrării neautorizate într-un sistem.

Funcții și funcții de bază

Hotspot Software afișează toți utilizatorii actuali într-o pagină principală centralizată. Identifică adresa lor IP, cât de multe date au fost primite și durata în care au fost conectate. De asemenea, evidențiază încărcarea serverului printr-un monitor în timp real. Acest lucru este util în cazurile în care mulți utilizatori pot determina încetinirea sau chiar blocarea unei rețele. În prezent, este compatibil cu sistemele de operare Windows 7 și Windows 8. În ceea ce privește facturarea, este posibil să accesați toate conturile printr-un meniu derulant din partea dreaptă a ferestrei.

Opțiuni suplimentare

Hotspot Software oferă rapoarte detaliate în caz de blocare a serverului. De asemenea, este foarte simplu să vizualizați diferite conturi, numărul de angajați și planurile unice asociate cu fiecare client. Este posibil ca managementul să deconecteze un utilizator individual dacă apare nevoia.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: