Download Hand of Fate - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Hand of Fate
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hand of Fate este un rol RPG asemănător cu un card de colecție. Alegeți un pachet de cărți și apoi luptați împotriva unui dealer, sărind în lupte scurte de acțiune în timp real între remize.

Trage o carte

Cu un amestec interesant de construire a punții și luptă, Hand of Fate este un joc atmosferic care oferă experiențe noi și fără sfârșit. Fiecare joc începe cu o selecție de cărți, jucătorii alegând din echipament și cărți de întâlnire. Atunci dealerul selectează la întâmplare o carte, oferind jucătorului o alegere sau o alegere aleatorie. Acest lucru poate duce la bonusuri, secțiuni de luptă sau șanse aleatorii. Jucătorii trebuie să câștige împotriva inamicilor în secțiuni de luptă scurte și dulci, învecinându-l într-un stil destul de standard de hack-uri și trupe pentru o terță persoană. Jocurile sunt câștigate când jucătorii ating sfârșitul unui nivel și învinge un șef, câștigând noi cărți pentru viitoarele jocuri. Hand of Fate are o luptă strânsă și receptivă, alături de o dependență puternică de RNG și elemente asemănătoare cu roge, ceea ce poate duce la o experiență obositoare, mai ales în jocul ulterior. Atmosfera întunecată și înfiorătoare, însoțită de dialogul care servește drept poveste, are un sentiment RPG de pe tablă, care va atrage cu siguranță fanii genului.

Lupta nouă

Hand of Fate este o abordare ambițioasă atât asupra unui joc de cărți, cât și a unui RPG. Amestecul se combină bine, în ciuda unui anumit nivel de repetare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: