Download Halo Wars 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Halo Wars 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Halo Wars 2 este un joc Windows cu versiune completă, aparținând categoriei de jocuri pentru PC cu subcategoria Action (mai precis War) și a fost publicat de Microsoft Studios. Dacă sunteți în căutarea unei acțiuni, acesta este jocul dvs.

Spiritul de Foc face o mare întoarcere

Halo Wars 2 va oferi câteva puncte de vedere familiare fanilor seriei, nu în ultimul rând întoarcerea lui The Spirit of Fire și a echipajului său. Fiind un joc de strategie în timp real, planificarea tactică joacă un rol important, cu toate acestea, există o mulțime de posibilități pentru a vă bucura de o experiență mai orientată spre acțiune. Această abordare ar trebui să satisfacă setea fanilor precedenți de strategie provocatoare, oferind în același timp distracție și acțiune nou-veniților din gen. Situat pe legendarul Ark, acest capitol al francizei oferă cea mai mare arenă de luptă până în prezent. Introducerea lui Atriox, un personaj nou și complet amenințător, deschide o facțiune cu totul nouă pentru a face război. Pentru cei care caută acțiune multiplayer, există diverse opțiuni de explorat, cum ar fi deathmatch-ul și dominația.

Mai multe despre Halo Wars 2

Este disponibil pentru utilizatorii cu sistemul de operare Windows 8.1 și versiunile anterioare și îl puteți obține în engleză. Informațiile despre versiunea programului nu sunt disponibile și au fost actualizate la 2/08/2017. De când am adăugat acest joc în catalogul nostru în 2017, a reușit să obțină 99 de descărcări, iar săptămâna trecută a obținut 50 de descărcări. Detaliile despre dimensiunea instalării din Halo Wars 2 nu sunt disponibile momentan. Este un joc descărcat frecvent în multe țări precum India, Statele Unite și Australia.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: