Download Grand Theft Auto: Vice City - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Grand Theft Auto: Vice City
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: (GTA: Vice City)
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Când vine vorba de jocuri de crimă, nicio altă serie nu comandă atât de mult respect ca franciza Grand Theft Auto . Cu grafica sa fenomenală și jocul open-world , seria Grand Theft Auto continuă să se bucure de succes, în ciuda vârstei sale. Dezvoltat de Rockstar Games, seria GTA împinge frecvent limitele tehnologiei de joc. Grand Theft Auto: Vice City este cel de-al șaselea joc din franciza acțiunii și îl urmărește pe apreciatul Grand Theft Auto III. Ca succesor al unui astfel de joc popular GTA, GTA: Vice City avea așteptări uriașe pe umerii săi când a fost lansat pentru prima dată. În ciuda acestui fapt, a reușit să-și țină propriul său față de concurenții săi și a rezistat timpul.

backstory

În GTA: Vice City, joci ca fost condamnat Tommy Vercetti. După ce a împlinit cincisprezece ani de închisoare, se întoarce la fostul său șef, Sonny Forelli. Sonny o trimite pe Tommy în Vice City pentru a se ocupa de locuri de muncă dubioase pentru familia Forelli. De acolo, jucătorul trebuie să-l ajute pe Tommy să navigheze pe vice-orașul condus de crimă pentru a se ridica printre rândurile mafiei și pentru a stabili o familie proprie.

GTA: Vice City, ca și în cazul tuturor jocurilor din franciză, este foarte controversat pentru temele sale întunecate și violente . Majoritatea personajelor din joc sunt oameni îngrozitori, înșelători. Protagonistul însuși este un membru al mafiei și încearcă să-și stabilească propriul imperiu prin orice mijloace necesare. Cu toate acestea, acest lucru face ca GTA să se distreze foarte mult.

Viața criminalității

Dacă GTA nu a început genul simulator de criminalitate în lumea deschisă, cu siguranță a codificat-o. Este greu să te gândești la un joc de simulare a criminalității fără să te gândești la vreunul din jocurile GTA, deoarece majoritatea mecanicii standard ale genului au fost popularizate de franciză. GTA: Vice City este pur și simplu o versiune bine șlefuită a formulei încercate.

Jocul este prezentat în POV pentru a treia persoană și este setat într-un mediu deschis. Vice City este foarte bazat pe Miami în anii ’80 și prezintă figuri și evenimente din perioada de timp. Are un mod de poveste care urmărește complotul menționat mai sus, dar are și un mod de roam gratuit în care jucătorii pot explora Vice City fără restricții. Căutările și misiunile sunt de asemenea disponibile, iar jocul oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni de armă pentru a le completa. Jucătorii trebuie să comită diverse infracțiuni, cum ar fi furtul, asaltul și carnatul pentru a-și finaliza misiunile. Săvârșirea prea multor infracțiuni va alerta forțele de ordine, totuși, jucătorul va trebui să lupte și împotriva lor.

Un joc clasic al crimei

Chiar dacă a fost lansat la începutul anilor 2000 și setat în anii 1980, GTA: Vice City nu și-a pierdut niciun farmec sau niciun fel de atracție. Trama sa este încă foarte antrenantă în ciuda temelor sale întunecate, iar jocul rămâne intuitiv și ușor de intrat chiar și după toți acești ani. Dacă doriți să jucați un joc de crimă de calitate, este posibil ca jocurile moderne să nu fie suficiente pentru a vă satisface nevoile. Revenirea la acest clasic nu este o idee proastă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: