Download Google SketchUp 8.0.4811 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Google SketchUp 8.0.4811
Categorie:
Programe Design 3D
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Google SketchUp este un program gratuit pentru modelare 3D, care desi are o interfata intuitiva, necesita un timp pentru acomodare. Se gaseste si sub o forma mai complexa, care este comerciala, pentru incepatori versiunea gratuita ar trebui sa fie suficienta.

Acesta aplicatie te ajuta sa trasezi propriile modele 3D, cladiri si multe alte lucruri pe care ti le-ai imaginat. Are o bara de instrumente simpla, si o data ce ati desenat anumite structuri puteti adauga texturi diverse (lemn, metal, vegetatie…). La pornire veti fi intampinat de un ecran de primire, din care trebuie sa alegeti sablonul dupa care vreti sa lucrati: Apoi veti avea acces la interfata de lucru a programului, pe care o puteti observa in imaginea de mai jos: in functie de cat de repede invatiati sa lucrati cu SketchUp, puteti realiza tot felul de structuri interesante, de la piese la cladiri.

In concluzie, aplicatia aceasta ar putea fi utila celor care au idei, si ar dori sa le vada “proiectate”; un incepator s-ar putea sa aiba nevoie de ceva timp pana isi da seama cum functioneaza “instrumentele”.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
02/10/2013, 22:02
mobilier proiectare