Download Google Chrome Frame - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Google Chrome Frame
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Extinderea liberă a Internetului un singur plugin rapid la un moment dat

Cu computerele și laptopurile mai vechi care pot suporta doar browserele mai vechi care se deplasează pe Internet poate fi dificil. HTML5 este predominant și multe aplicații web comune necesită să ai acces la el. În cazul Internet Explorer 6 și 7 și alte versiuni obișnuite de la Google Chrome Frame, oferă unele dintre aceste funcții ușor și eficient.

Febră HTML

Multe aplicații web comune astăzi folosesc în mod liberal HTML5. Google Drive Google îl folosește pentru a facilita colaborarea în timp real. Jocurile îl folosesc pentru a furniza funcții care altfel nu ar fi chiar posibile într-un browser web. Ai ideea. Ideea este că browserele care au nevoie de acesta să accepte HTML5 (sau cel puțin un mic subset de caracteristici HTML5) Google Chrome Frame oferă compatibilitate la fel cu versiunile contemporane ale Chrome? nu toate site-urile beneficiază de GCF, dar multe încă o fac.

Încadrat modul corect

Practic, Google Chrome Frame este util utilizatorilor de browsere (și astfel de computere) din 2004 până în 2009, pe care multe computere le-au mutat dincolo. Vă permite să utilizați anumite caracteristici ale site-urilor web (cum ar fi colaborarea în timp real) care nu sunt altfel acceptate pe browserele pentru care Frame este destinat. În acest sens, tratați acest plugin ca o soluție rapidă și curată pentru o anumită problemă și folosiți-o dacă aveți nevoie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: