Download God Of War Windows Theme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

God Of War Windows Theme
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Vedeți zeii de pe desktop

Tema Windows of War din God of War este creată pentru fanii avizi ai jocului de aventură God of War, care ar dori să își personalizeze desktopul. Această temă conține o mulțime de imagini de fundal și screensavere pentru computerele dvs., astfel încât să veți putea vedea întotdeauna personajele preferate ale jocului . Tematica Windows of War of God of War este foarte ușor de instalat, astfel încât să vă puteți bucura instantaneu de un nou fundal de desktop după descărcare.

O colecție mare

Pachetul tematic conține o mulțime de imagini care variază de la scene de luptă intense din joc până la personajele tale mitologice preferate . Există până la 10 imagini de fundal disponibile din care puteți alege. Puteți alege fie un singur tapet pentru ecranul dvs. sau puteți seta tapetul la modul prezentare de diapozitive în care fundalul se schimbă din când în când, în funcție de cât timp doriți să fie afișat. Tema Windows of War din God of War vă permite, de asemenea, să vă personalizați screensaver-urile, permițându-vă să setați intervalele de timp înainte de fiecare comutare și schimbând orientarea imaginilor în funcție de modul în care doriți să arate pe desktop. În acest fel, veți continua să fiți pasionați de joc suficient pentru a vă inspira în a merge mai bine. Nu vă faceți griji, deoarece acest pachet tematic este ușor și nu va consuma prea mult spațiu de stocare. În același timp, nu va afecta alte aplicații și funcții.

Aveți fundal rece

Toate imaginile de fundal din pachetul cu temă „God of War Windows” sunt realizate în calitate superioară, astfel încât să vă asigurați că vă veți putea bucura de ele clar pe ecran. Alegeți dintre numeroasele imagini de fundal sau faceți-le să comute din când în când. Tematica Windows of War Windows vă va face desktopul mai viu cu imaginile sale artistice de fundal și screensavere.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: