Download GanttPV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

GanttPV
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Program gratuit de manager de proiect

Software-ul de gestionare a proiectelor este adesea complex și costisitor, dar nu este cazul GanttPV. Cu GanttPV managerii pot defini sarcini, durate ale sarcinilor, dependențe, date de început și sărbători. Pe baza acestor informații, GanttPV calculează datele de încheiere a activității și creează o „diagramă Gantt” care poate fi utilizată pentru a comunica atunci când sarcinile proiectului ar trebui finalizate.

Programul vă ajută să vă gândiți prin alocări de sarcini, permițându-vă să identificați resurse și să alocați resurse sarcinilor pe mai multe proiecte. Alocă ore pentru fiecare resursă alocată și calculează totalul rezumativ pe sarcină, pe resursă și pe zi și săptămână. După aceea, Gantt vă ajută să identificați și să acordați prioritate tuturor activităților de urmărire necesare pentru a menține mai multe proiecte înainte. De asemenea, poate fi utilizat pentru a monitoriza productivitatea și cheltuielile echipei și pentru a calcula valoarea câștigată ore.

Pentru un software gratuit, acesta este un manager de proiect excelent, care va ajuta majoritatea managerilor de proiect să își îmbunătățească productivitatea echipei.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: