Download Gaana for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Gaana for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație gratuită pentru computer pe care fanii muzicii indiene le va plăcea

Gaana pentru Windows 10 este magazinul dvs. unic pentru toate tipurile de muzică indiană. Întrucât este absolut gratuit să descarci și să instalezi, poate fi o alternativă viabilă la produse mai mainstream, cum ar fi Spotify. De asemenea, este de preferat datorită faptului că, spre deosebire de alte portaluri muzicale, Gaana este orientată în mod special către fanii genului muzical indian.

Accesorii principale și funcții

Se spune că Gaana pentru Windows 10 oferă în prezent mai mult de zece milioane de melodii indiene. Unele subcategorii culturale includ Telugu, Tamil, Punjabi, Bengaleză și Assamese. Astfel, există cu adevărat ceva aici pentru toată lumea. Un alt beneficiu este că utilizatorii pot efectua căutări avansate bazate pe numele artistului, grupul, data lansării sau titlul albumului. Mai multe melodii sunt încărcate în mod regulat. Acest pachet software este disponibil atât pentru computere personale, cât și pentru dispozitive mobile.

Caracteristici suplimentare

Există, de asemenea, mai mult de zece canale Radio Mirchi pentru a fi ascultate pentru cei care sunt mai interesați să transmită fluxuri live. Multe dintre melodiile oferite prin Gaana pentru Windows 10 sunt încărcate de utilizatori individuali, astfel încât listele de redare dedicate pot fi accesate cu un singur buton. Descărcările pot fi sincronizate între cinci dispozitive diferite, dacă este necesar.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: