Download Furnish 1.8.17 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Furnish 1.8.17
Categorie:
Programe Design 3D
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/NT/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Furnish un program ce ajuta la decorarea interioara a casei, ce permite sa creezi piese de mobilier de forma, culoarea si marimea pe care o doresti, modificand pozitia si tot ce doresti din aspectul interior al casei, creandu-ti astfel o imagine de cum ar putea sa arate casa ta, totul poate fi modificat de la forma si culoarea peretilor pana la forma mobilei, nu e nevoie decat sa introduci dimensiunile ai sa incepi sa desenezi, in plus dispune de o vasta biblioteca de mobilier.

Probabil, programul Furnish este unul dintre cele mai bune programe de decorat interioare, ce poate fi descarcat de pe internet. In special la crearea de planuri 3D Furnish nu prea are concurenta. Furnish este compatibil cu sistemele de operare Windows® 2000, XP, Vista si Windows 7.

Din pacate programul Furnish nu este compatibil cu Mac si Linux.Furnish este o aplicatie desenata special pentru a putea fi folosit de orice tip de utilizator, cu putina experienta sau utilizatori profesionisti.Pentru comoditatea utilizatorului, programul Furnish ofera o interfata-ghid ce ghideaza utilizatorul atunci cand foloseste programul, pentru a desena sau decora interioare.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

28/06/2015, 12:49
bun hjmykioiuu
Vizitator
17/02/2015, 10:50
Dar merge sau o sa dea eroare?
Vizitator
22/08/2013, 19:30
nu descarcati nimic de la Softonic, umpleti pc-ul de balarii si virusi.