Download Frozen Free Fall for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Frozen Free Fall for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Alăturați-vă Anna, Olaf și Elsa, vedetele lui Frozen, în acest joc de puzzle pentru Windows 8 bazat pe popularul film Disney.

Prințesa Putere

La fel ca multe jocuri de puzzle , scopul Frozen Free Frozen este de a completa provocări: obținerea unui scor într-o perioadă limitată de timp, distrugerea blocurilor de gheață sau ca obiectele să cadă de pe ecran în timp ce se deplasează pe o placă.

Înainte de fiecare meci, este ales un însoțitor (unul dintre personajele din film). Fiecare însoțitor are o abilitate specială care ajută la distrugerea blocurilor . La sfârșitul fiecărei runde, Frozen trece în modul Free Fall și toate pietrele speciale rămase sunt distruse.

Fiecare nivel eșuat are ca rezultat pierderea unei vieți. Aveți cinci vieți în Frozen și este nevoie de o jumătate de oră pentru a se reumple. În jurul nivelului 17, nivelurile devin mult mai dificile și incredibil de dificil de bătut fără a face cumpărături inapp .

Incalzire

Dacă ați jucat serialul Bejeweled sau Candy Crush, atunci acesta va fi un teritoriu familiar.

Coloanele sunt distruse prin potrivirea a cel puțin trei pietre de aceeași culoare . Pietrele gemene sunt mutate prin alunecare. Pentru a utiliza abilități speciale, faceți clic pe pictogramele din apropierea tovarășilor.

Grafica Sharp

Joc captivant care în cele din urmă se răcește


Deși inițial plăcut, Frozen Free Fall suferă la jumătatea jocului de a fi practic imbatabil fără achiziții inapp.

Fall Free Free are o grafică impresionantă. Fanii lui Frozen vor fi încântați să știe că tovarășul tău arată direct din film. Tăierile între niveluri sunt de asemenea de înaltă calitate.

Placa care afișează pietrele nestemate nu vă va trezi, dar totuși pare acceptabilă. Sunetul , deși nu este gratar, este mediocru în cel mai bun caz și cântă aceeași muzică pe tot parcursul jocului.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: