Download Free Word to PDF Converter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Word to PDF Converter
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Versiunea de încercare a unui convertor de bază

Convertorul Word în PDF este un instrument care vă permite să convertiți documente Word în PDF. Versiunea pe care o descărcați este o probă care durează 14 zile - după aceea, va trebui să plătiți pentru a o utiliza. Cu toate acestea, având în vedere natura limitată a software-ului, nu credem că este ceva ce probabil doriți să faceți.

Convertirea neplăcută în aplicația PDF

Dacă v-ați întrebat vreodată cum să convertiți documente Word în PDF, s-ar putea să fi dat peste Free Word To PDF Converter. Am făcut-o, am testat-o și nu am fost foarte impresionați . Iată ce am descoperit.

Noțiuni introductive cu Free Word To PDF Converter

Descărcarea acestui Word în PDF convertor este foarte ușoară. Descărcați .exe, instalați convertorul și puteți începe să îl utilizați imediat. Nu există nicio afacere amuzantă cu procesul de instalare , nu trebuie să vă înscrieți la nimic și puteți începe să convertiți fără să faceți mizerie, lucru pentru care suntem recunoscători. În aparență, acest convertor de PDF gratuit nu prea poate fi privit. Are o aplicație Windows destul de standard pentru ea, nu foarte veche, dar nici curată și modernă. Găsirea dvs. este ușor - este clar marcat unde puteți adăuga fișiere sau foldere de documente Word, există o secțiune mare în centrul în care activitatea de conversie continuă, iar setările pe care le puteți regla se află în partea inferioară a ferestrei. .

Cum pot converti de la Word la PDF?

Deci, pentru a converti documentele Word în format PDF, le adăugați prin intermediul butonului - nu puteți glisa și plasa. După ce aveți documentele Word aliniate, verificați parametrii de ieșire din colțul din stânga jos și atingeți butonul verde mare. Nu poate fi mai ușor . Dacă nu convertiți multe documente Word simultan, procesul ar trebui să fie foarte rapid și lin. Dacă aliniați o mulțime de documente, s-ar putea să dureze puțin, dar nu mult.

Convertorul gratuit Word To PDF Converter are câteva setări suplimentare care ar putea fi de interes. Puteți alege folderul de ieșire (și decideți să îl deschideți la finalizare sau nu) și să alegeți să convertiți documentele folosind un sistem de coadă sau în paralel . Nu primim niciun sfat cu privire la care este mai bun, dar putem presupune că dacă aveți multe documente, în paralel, ar putea dura mai mult timp. Cu toate acestea, nu știm acest lucru cu siguranță, așa că este posibil să doriți să rulați propriile teste.

Cine are nevoie pentru a converti Word în PDF?

Convertorul gratuit Word To PDF Converter face exact ceea ce pretinde, rapid și fără probleme. Este ușor de instalat, ușor de utilizat și dă rezultate bune. Atunci de ce nu suntem impresionați? Ei bine, în primul rând, deși se numește „Free Word to PDF Converter”, nu este. Este o versiune de încercare de 14 zile a unui produs plătit, iar grația sa salvatoare - posibilitatea de a adăuga o parolă la PDF-ul convertit - se află în spatele plăcii de plată.

Acest lucru înseamnă că Free Word to PDF Converter este, în esență, o aplicație plătită care îndeplinește o sarcină pe care o poți face gratuit în altă parte . Microsoft Word și Google Docs vă permit să salvați documente Word în format PDF. Presupunem că puteți dori convertorul dvs. Word în PDF offline sau puteți avea oarecum o colecție de documente Word pe care nu le-ați creat și nu le puteți edita, caz în care această aplicație ar putea fi de interes. Pentru ceilalți, însă, este total inutil și nu ne-am pierde timpul.

Majoritatea oamenilor nu au nevoie de această aplicație

Dacă aveți o aplicație plătită pentru a face o sarcină pe care o puteți face gratuit în altă parte nu este cel mai rău păcat imaginabil (cumpărător atenție, nu?), Dar a numi-o „gratis” atunci când, cu siguranță, nu face o impresie bună. În schimb, este de fapt o probă gratuită de 14 zile a unei aplicații plătite. Odată ce acele 14 zile vor fi terminate - în teorie - va trebui să plătiți sau să nu mai folosiți aplicația. Puteți fi bine cu acest lucru dacă îl utilizați doar ca o singură dată, dar înseamnă că aplicația nu este o soluție gratuită pe termen lung Word to PDF .

Convertorul gratuit Word To PDF Converter nu este o aplicație proastă, este tocmai insuficient - funcționează suficient de bine, dar nimeni nu are nevoie cu adevărat de o aplicație pentru a converti Word în PDF. În schimb, atunci când creați sau editați documentul în Word sau Google Docs, trebuie doar să alegeți opțiunea „PDF” când mergeți să descărcați sau să salvați. Așa cum am menționat anterior, ar putea exista un număr foarte mic de utilizatori care au într-adevăr nevoie de un convertor Word în PDF autonom și, dacă o faceți, acesta va funcționa. Amintiți-vă doar că nu va rămâne liber mult timp .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: