Download Free WiFi Hotspot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free WiFi Hotspot
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Partajează internetul între mai multe dispozitive!

WiFi gratuit Hotspot este un instrument util , sau software hotspot pentru PC, pentru a converti laptopul într-un hotspot WiFi funcțional . Cu acest program, puteți satisface ușor și convenabil cerințele de navigare pe mai multe dispozitive . Ca atare, conexiunea la internet creată de laptop poate fi utilizată pe o gamă largă de laptopuri, smartphone-uri, console Xbox, iDevices, Kindles, playere media externe, Google Glass, ceasuri inteligente, e-cititori și console de jocuri. În plus față de WiFi, acest instrument de utilități vă permite, de asemenea, să partajați conectarea USB și GPRS.

Gratuit de utilizat, instalare rapidă și fără încercări!

În ultimii ani, WiFI a devenit una dintre cele mai populare tehnologii de conectare a dispozitivelor și computerelor inteligente. Din păcate, costurile de rețea sunt încă ridicate, iar conexiunile WiFi nu sunt ușor disponibile peste tot și tot timpul. Cu aplicația WiFi Hotspot gratuită, nu numai că puteți împărtăși conectivitatea, ci reduceți costurile pentru a economisi o sumă bună de bani.

Mai simplu spus, programul funcționează ca un router WiFi virtual, care funcționează aproape în același mod ca un router real de la terți. Deși instrumentul este liber de utilizat , dezvoltatorii nu s-au compromis cu calitatea conexiunilor. Acestea fiind spuse, este un instrument de bază care nu este destinat pentru conexiuni de date grele sau utilizare extinsă dintr-o dată.

În timp ce utilizați programul, puteți reduce costurile datelor, în special atunci când călătoriți. De exemplu, nu este necesar să plătiți taxe premium pentru a utiliza rețeaua WiFi a unui hotel pentru mai multe dispozitive. Cu Hotspot WiFi gratuit, puteți crea o hotspot de conexiune și o puteți partaja cu alții. Una dintre caracteristicile cheie ale programului este că funcționează ca un rapel WiFi, ceea ce vă permite să extindeți puterea și atingerea unei conexiuni existente .

Conectați mai multe dispozitive simultan

WiFi gratuit Hotspot este programul perfect pentru a satisface toate nevoile și cerințele dvs. de navigare . Având în vedere că programul are o interfață simplă și curată , îl puteți configura cu câteva secunde. Trebuie doar să descărcați programul, să instalați hotspot pentru laptop și să urmați indicațiile clare pentru a începe extinderea conexiunii WiFi la alte dispozitive.

Așa cum am menționat anterior, Hotspot WiFi gratuit vă permite să partajați conexiuni la internet pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv console de jocuri, laptopuri, ceasuri inteligente, Google Glass, iDevices, dispozitive Android, Kindles, PlayStations, console Xbox și multe altele.

Partajează 4G / 3G / 2G, conectare USB și GPRS

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizării acestui hotspot WiFi este faptul că instrumentul combină conectivitatea WiFi cu o acoperire mobilă excelentă 4G / 3G / 2G . Programul vă permite să configurați o conexiune WiFi de mare viteză prin modemuri de bază 4G / 3G / 2G.

În plus, puteți partaja conexiuni de conectare GPRS și USB prin WiFi cu acest hotspot de descărcare pentru mobil. Pentru a utiliza instrumentul, trebuie doar să vă asigurați că laptopul este online, ceea ce vă va permite să partajați conectivitatea la internet cu dispozitivele din apropiere de colegi, prieteni și familie.

Reduceți facturile de pe internet

Mulți oameni folosesc planuri de date stricte și costisitoare, ceea ce poate crește costul conectivității la internet. În mod similar, în timp ce călătoriți într-o altă regiune, ați dori să evitați tarifele costisitoare de roaming de date . Cu Hotspot WiFi gratuit, puteți reduce în mod semnificativ costurile datelor profitând de rețelele WiFi gratuite.

Când utilizați acest instrument, vă permite să rămâneți conectat fără să vă preocupați de planurile de date nelimitate cu furnizorul de servicii de telefonie mobilă. Hotspot WiFi gratuit înseamnă pur și simplu că nu trebuie să plătiți . Dacă știți unde se află hotspoturile WiFi gratuite în zonă sau într-o unitate, puteți să îl utilizați pur și simplu pentru a extinde conexiunea la mai multe dispozitive.

Funcționează fără hardware suplimentar

Cea mai bună parte a utilizării descărcării WiFi Hotspot gratuit este că instrumentul nu necesită hardware suplimentar sau drivere WiFi. În termeni simpli, nu este nevoie să cumpărați un router sau alte dispozitive hardware pentru a utiliza programul. Este o aplicație complet gratuită pentru a descărca aplicația hotspot!

Soluția perfectă pentru reducerea costurilor datelor!

Nu va fi greșit să spunem că Hotspot WiFi gratuit este unul dintre cele mai promițătoare programe de partajare a conexiunilor WiFi pe mai multe dispozitive . Deoarece aplicațiile hotspot WiFi nu sunt în prezent răspândite pe laptopuri, acest instrument devine și mai popular. Cel mai important, programul nu afișează niciun mesaj ascendent sau cumpărături în aplicație. Fără îndoială, această descărcare a aplicației hotspot este o alegere excelentă!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: