Download Free Screen To Video - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Screen To Video
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument ușor și eficient pentru înregistrarea activității pe ecran

Uneori, cel mai bun mod de a explica ceva cu cineva care nu este foarte priceput cu computerul este să le arate un videoclip. Și ecranul gratuit la video este unul dintre cele mai simple moduri de a vă înregistra ecranul.

Free Screen to Video este un utilitar video simplu care salvează orice activitate de pe ecran la mai multe formate video, inclusiv AVI și SWF (Flash). Aveți trei opțiuni de captare (ecran complet, fereastră activă sau zona selectată de utilizator), plus posibilitatea de a înregistra opțional sunet și captura evenimente de mouse. Setările de configurare ale programului vă permit să configurați mai mulți parametri tehnici cu privire la captarea audio și video.

Acestea fiind spuse, nu vă așteptați ca Free Screen to Video să fie un fel de Camtasia free, stripped-down. Acest instrument este destinat a fi foarte simplu în utilizare și funcționalități; nu are opțiuni de editare video, iar rezultatele nu sunt perfecte - mai ales atunci când surprind mouse-ul: în testele mele cursorul a fost întotdeauna la câțiva centimetri distanță de acțiunea reală a mouse-ului!

Cu toate acestea, Free Screen to Video este încă un instrument util pentru a înregistra videoclipuri rapide pe desktop pentru tutoriale, demo-uri și alte scopuri educaționale.

Cu ecran gratuit la video, veți putea captura orice activitate pe ecran și o puteți salva în diverse formate video, într-un mod foarte simplu.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII