Download Free Online TV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Online TV
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmărește fluxuri TV live din întreaga lume

Televiziunea online gratuită este un program care vine cu o bază de date cu fluxuri video gratuite, live, de canale TV de pe tot globul.

Cu atât de mult conținut pe internet în aceste zile, mulți oameni încep să-și dea seama că nici nu mai au nevoie de abonament prin cablu. În timp ce televiziunea online gratuită nu vă va ajuta să obțineți programare locală, aceasta oferă tone de fluxuri video în direct din întreaga lume .

Televizorul online gratuit necesită de fapt să instalați VLC Media Player pentru a viziona orice. VLC deschide aceste adrese URL și începe transmisia în direct. Veți dori o conexiune relativ rapidă pentru a transmite aceste canale, deși niciunul nu este în HD .

Utilizarea televiziunii online gratuite poate fi o durere de cap. Multe canale nu s-au încărcat și au transmis mesaje de eroare vagi . Nu există nici un mod ușor de a naviga pe diferite canale. Fiecare canal este prezentat într-o listă. Televiziunea online gratuită ar putea utiliza cu adevărat o revizuire grafică cu artă largă pentru fiecare canal, facilitând navigarea.

În general, televiziunea online gratuită face ceea ce își propune să facă, ceea ce furnizează tone de canale TV prin internet gratuit. Din păcate, majoritatea canalelor nu funcționează, iar interfața sa lasă mult de dorit.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: