Download Free Chess - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Free Chess
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 2.0.4
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Probabil cel mai vechi joc de strategie existent, șahul este cu noi de secole, dacă nu mai mult. Șah gratuit este simplu de descărcat și vă permite să jucați jocul depozitat gratuit.

Ce este șahul gratuit?

Șahul gratuit este exact ceea ce spune că este. Suntem destul de siguri că jocul de șah nu are nevoie de nicio introducere, ci doar în cazul în care conceptul te-a trecut, iată că este vorba de o derulare. Doi jucători au câte 16 piese fiecare, fiecare piesă se deplasează în felul său unic pe un tablou pătrat, iar obiectul este „captarea” regelui adversarilor. Șahul gratuit face accesul la joc gratuit. Are setări multiple de dificultate și grafică suficient de clară încât să nu vă confundați ale căror piese sunt unde. Și este gratuit, așa cum îi spune și numele!

Ar trebui să obțineți șah gratuit?

Chiar nu există niciun motiv să nu-i dai drumul decât dacă ai încercat jocul și nu te-ai bucurat. Interfața este simplă, AI variază de la acomodare la brutal deștept și jocul este complet gratuit. Dacă doriți să vă distanțați orele, jucând unul dintre cele mai vechi jocuri existente, atunci aceasta este o modalitate bună de a face acest lucru.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: